Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof kozijnen showroom Breda

Voor de mooiste kunststof kozijnen showroom in Breda komt u naar Kumasol

Bent u woonachtig in de buurt van Breda? En heeft u vakkundig advies nodig over kunststof kozijnen en het plaatsen ervan? Dan bent u bij Kumasol op de juiste plek. Door onze vele jaren ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de beste lokale specialisten in het plaatsen van kunststof kozijnen in Breda en omstreken. Kumasol is de juiste partner voor advies en het plaatsen van kunststof kozijnen in uw huis!

Stel direct een vraag

Showroom Kumasol

In onze showroom gelegen in Etten-Leur kunt u volop inspiratie op doen voor uw huis. In de showroom hebben wij naast een uitgebreid assortiment aan kunststof kozijnen ook nog andere artikelen waarop u inspiratie kan op doen. Naast de kunststof kozijnen kunt u namelijk in de showroom ook terecht voor:

Via onze website kan jij heel gemakkelijk een afspraak maken om langs te komen bij de kunststof kozijnen showroom Breda van Kumasol. Zo bent u ervan verzekerd dat één van onze verkoopadviseurs tijd voor uw heeft. Uiteraard is een afspraak niet verplicht en kunt u ook gewoon langskomen in onze showroom.

De hoge kwaliteit van Kumasol

In Nederland kiezen steeds meer mensen voor een kunststof kozijn. Bij Kumasol hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze kunststof kozijnen en daarom leveren wij kunststof kozijnen van het merk WERU. WERU is de nummer 1 in kunststof kozijnen. Deze kozijnen voldoen namelijk aan de zwaarste technische keurings- en kwaliteitseisen.

 

Bij het kopen van een nieuw kozijnen van kunststof kiest u uiteraard voor de lange termijn: een kozijn dat tientallen jaren meegaat. Met de kunststof kozijnen van WERU kunnen wij u optimale isolatie, minimale onderhoud en goede beveiliging garanderen. Doordat we dit kunnen garanderen hebben wij niet alleen de beste service, maar ook de beste kwaliteit.

Voor iedere woning de juiste kozijnen

Binnen de kunststof kozijnen die wij leveren maken wij onderscheid in twee verschillende soorten:

Het grote verschil tussen de twee kunststof kozijnen zit hem in de look. De Castello Plus heeft een vlak profiel en daarom een zeer strakke en moderne uitstraling. Het kozijnprofiel van de Castello Plus is ook geschikt voor drievoudig isolatieglas. Daarentegen heeft de reguliere Castello juist een meer klassieke look en is deze variant op te delen in drie verschillende looks:

In onze showroom in de omgeving van Breda kunt u alle looks met elkaar vergelijken. Kom gerust een keer langs of neem contact op en vraag advies aan één van onze specialisten.

Kom langs bij Kumasol!

Bent u enthousiast geworden over de kunstkozijnen van Kumasol? Of wilt u heel graag meer inspiratie op doen over kozijnen in Breda? Aarzel niet en kom dan eens langs bij de kunststof kozijnen showroom Breda van Kumasol om inspiratie op te doen.

Maak een showroom afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!