Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

kunststof
deuren

Voor elke situatie een passende oplossing met een kunststof deur van WERU.

Steeds meer Nederlanders kiezen voor kunststof deuren. Net zoals u, zijn dat mensen die duurzaamheid, comfort, gemak en veiligheid waarderen. Zij kiezen voor maximale isolatie, minimaal onderhoud en optimaal woongenot.

Waarom kunststof deuren?

Steeds meer Nederlanders kiezen voor kunststof deuren. Net zoals u, zijn dat mensen die duurzaamheid, comfort, gemak en veiligheid enorm waarderen. Zij kiezen daarom bewust voor maximale isolatie, minimaal onderhoud en optimaal woongenot. De veelzijdige kunststof deur van Weru past precies in dit plaatje. Dankzij alle mogelijke uitvoeringen met de bijbehorende uitstraling, van klassiek en eigentijds tot trendy design, biedt de kunststof deur in elke situatie een passende oplossing. Bovendien kunt u kiezen uit diverse houtstructuren in vele kleuren zodat u een persoonlijk stempel op de deur kunt drukken.

Kunststof voordeuren

Een fraaie voordeur is het visitekaartje van uw huis. En wat het karakter van uw woning ook is, bij Weru vindt u altijd een voordeur die past bij uw woning en bij uw persoonlijke smaak. AVIDA-deuren zijn er dan ook in alle mogelijke uitvoeringen met de bijbehorende uitstraling, van klassiek en eigentijds tot trendy design. Ook modellen met panelen in houtstructuur zijn mogelijk.

Kunststof achterdeuren

De toegang tot uw huis is natuurlijk prachtig af met een achterdeur uit de AVIDA-reeks. Deze past ook precies bij de AVIDA-voordeur en alle kozijnen zodat kozijnen en deuren een harmonieus geheel vormen. Uiteraard kunt u ook hier kiezen uit verschillende uitvoeringen en kleuren met de bijbehorende uitstraling, van klassiek en eigentijds tot trendy design. 

Kunststof terrasdeuren

Mooi weer nodigt altijd uit om de terrasdeuren te openen om binnen en buiten in elkaar over te laten lopen. De originele terrasdeur heeft nog steeds een prachtig klassieke uitstraling. Niet voor niets wint deze uitvoering sterk aan populariteit. Met stolpdeuren zijn doorgangen tot ruim twee meter mogelijk. Met terrasdeuren van Weru haalt u het mooie weer in huis.

Kleuren en roeden

Roeden scheppen sfeer. De roeden worden naar keuze tussen de glasbladen geplaatst of op de glasbladen binnen en buiten. De vorm van de roede kunt u zelf bepalen. Er zijn verschillende modellen voorhanden. Ook kunt u uw eigen kleur kiezen, van dennengroen en staalblauw tot gebroken wit. Een houtnerfstructuurfolie is ook mogelijk. U kunt zelfs voor binnen en buiten voor verschillende kleuren kiezen. Het volledige roeden- programma is uiteraard afgestemd op de profielen van de kozijnen.

1268135941 273ba38174a308d49df1fc83678bfbeaf101bca212f85a606 640

Waarom bij Kumasol?

Waarmee kunnen we u helpen? Als Weru-vakbedrijf in de regio Etten-Leur, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Zeeland begrijpen we dat de keuze van een kunststof deur uiteenlopende vragen kan oproepen. Een bezoek aan onze showroom is altijd een goede gelegenheid om de producten te tonen. We hebben alle tijd om u te voorzien van een advies op maat en kunnen uw vragen naar tevredenheid beantwoorden.

Maak nu een afspraak!

Als Weru-vakbedrijf in de regio Etten-Leur, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Zeeland staan wij voor een respectvolle transparante omgang met onze klanten. Van een verantwoord advies in onze showroom en een correcte afhandeling van offertes en afspraken tot een perfecte montage van kozijn of deur - met eigen vakmensen - en een uitstekende after-sales.

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!