Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Weru
rolluiken

Veilig en geborgen leven met een weru rolluik

Als bescherming tegen een al te felle of hete zon verricht een rolluik verkoelende wonderen. Bovendien werkt een rolluik ook sterk inbraakwerend en u hebt alle privacy van de wereld.

Het CASTELLO-systeem is bijzonder goed geschikt voor het monteren van rolluiken. Sterker nog, het kozijn met rolluik wordt - voor een naadloze montage - al op maat gemaakt en samengesteld in de fabriek. Dat scheelt tijd en kosten.

Bediening van rolluiken

Weru biedt u diverse mogelijkheden om de rolluiken te bedienen. U kunt kiezen voor een eenvoudige handbediening, maar steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Elektrisch bedienen is gemakkelijk en comfortabel. Bovendien, met een druk op de knop opent en sluit u alle rolluiken tegelijk, of apart. Zoals u het wenst, zonder enige moeite!

Aan u de keus welke bediening u wilt: een wandschakelaar of een luxe uitgevoerde, draadloze afstandsbediening.

Horren op maat

Houd insecten buiten met een inzethor of plisse vouwhordeur. De Weru-vakbedrijven leveren voor de kunststof kozijnen diverse op maat gemaakte horren, zoals inzethorren voor kunststof draai-kiepramen en plisse vouwhordeuren voor deuren, tuindeuren en hefschuifpuien. Vraag het vakbedrijf naar de mogelijkheden.

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!