Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Weru Castello Plus

Castello Plus is een kozijn dat eigenlijk overal bij aansluit.

Als u op zoek bent naar extra warmte- en geluidsisolatie, dan is dit type kozijn zeer geschikt.

Kozijn met vlak profiel

Castello Plus is een vlak kozijnprofiel met een inbouwdiepte van 76 mm. Bij een vlak profiel zit het raam niet verdiept in het kozijn. Het ziet er als geheel strak en modern uit. Dit type kozijn maakt in Nederland een ware revival mee. Door de vele mogelijkheden kunt u met dit type kozijn de uitstraling creëren die past bij uw woning.

Beglazing en isolatie

Het Castello Plus kozijnprofiel is geschikt voor uitvoering met drievoudig isolatieglas. Bijzonder is dat het ondanks dat toch een slank uiterlijk heeft.

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!