Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Beslist Weru

Weru, nummer 1 in
kunststof kozijnen

Wanneer u besluit kunststof kozijnen in uw woning te plaatsen, kiest u vanzelfsprekend voor een kwaliteit waar u tientallen jaren zorgeloos op kunt vertrouwen. Uiteraard kiest u ook voor een kozijn met een vormgeving die precies aansluit bij uw woning en uw gevoel. Met een kunststof kozijn van Weru maakt u zeker een goede keuze. De kozijnen van Weru voldoen aan de hoogste technische kwaliteits- en keuringseisen en vormen dankzij de doordachte vormgeving een blikvanger.

Optimale isolatie, dus altijd comfortabel

'Een wereld van verschil! Zo comfortabel is het hier in huis nog nooit geweest!' Een bijzonder mooi compliment van een tevreden klant na het plaatsen van onze kunststof kozijnen met isolatieglas. Het treft precies de kern van Weru: het bijdragen aan optimaal woonplezier door onze kunststof kozijnen.

Optimale isolatie

minimaal onderhoud, nooit meer schilderen!

Dat is makkelijk! Met Weru leidt u vanaf nu een ontspannen leven. Dankzij de sterke kwaliteiten van de kunststof van Weru hoeft u nooit meer de ladder op met verf en kwasten om de kozijnen te schilderen. Ook hoeft u niet meer door de knieën om voor- of achterdeur een lik verf te geven.

Minimaal onderhoud

Inbraakwerend Op Weru kunt u vertrouwen

Kumasol B.V. heeft in haar lange bestaan altijd al extra aandacht gehad voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De hoge kwaliteit is gebaseerd op ervaring van onze mensen, het gebruik van hoogwaardige materialen en de precieze bewerking bij WERU door middel van computergestuurde techniek.

Inbraakwerend

Duitse kwaliteit in diverse landen

De basis voor de huidige Weru-kozijnen werd al in 1843 gelegd met het professioneel beglazen van ramen en deuren en hieruit ontstond de ‘Roll- und Klappladenfabrik’. Momenteel vindt de productie van onze producten plaats in het Zuid Duitse Rudersberg en in Triptis in deelstaat Thüringen. Onze hoogwaardige kozijnen en deuren vinden vervolgens hun weg naar een groot aantal zorgvuldig geselecteerde vakbedrijven in diverse Europese landen. Hierdoor krijgt u altijd het juiste advies en de bijbehorende service.

Vertrouwen

Al vele jaren hebben onderzoek en ontwikkeling bij ons de grootste prioriteit. Hierdoor hebben we bij Weru een scherpe visie ontwikkeld die resulteert in producten waar tientallen jaren op kan vertrouwen en van kan genieten. Met Weru kiest u dan ook voor de zekerheid van een betrouwbare producent, een perfecte montage, een maxi- male service en continu genieten van optimaal comfort.

Meer weten? Neem dan snel contact op met Kumasol de nummer 1 in kunststof kozijnen in de regio Etten-Leur, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Zeeland.

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!