Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

kumasol
tuindeuren

Een uitnodigende klasssieker

Mooi weer nodigt altijd uit om de tuindeuren te openen om binnen en buiten in elkaar over te laten lopen. De originele tuindeur heeft nog steeds een prachtig klassieke uitstraling. 


1268179211 52866c50de5dee00c26009635006259c64206c7523d1c79de 640

Een klassieker op maat

Niet voor niets wint deze uitvoering sterk aan populariteit. Met stolpdeuren zijn doorgangen tot ruim twee meter mogelijk. Ook kunt u uw terrasdeuren aanpassen aan de architectuur van uw woning door bijvoorbeeld bovenlichten en zijlichten te plaatsen. Ook deze kozijnen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Met terrasdeuren van Weru haalt u het mooie weer in huis.

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!