Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

kumasol 
zonwering

Geniet van de zon met Kumasol zonwering

Met de zonwering van Kumasol geniet u extra van de zon. U bepaalt namelijk zelf de zon en schaduw. Daarnaast is de zonwering van Kumasol een prachtige toevoeging op uw woning.

Ontdek de vele mogelijkheden

Een diversiteit aan technische mogelijkheden en een nog grotere diversiteit aan kleuren en patronen hebben wij in relatie tot het weren van de zon uit uw huis voor u beschikbaar.

Of het nu om rolluiken, lamellenzonwering of screens gaat. Het maakt ons niet uit. Handmatig of electrisch bediend? Ook geen probleem. Wij geven u een advies op maat.

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!