Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

kozijnen
weru castello

Al decennia de
nummer 1
van onze klanten.

Het meest gekozen kunststof kozijn bij voor alle woningtypen zowel nieuwbouw als renovatie en verbouwing. Het vlakke strakke profiel met een klassieke uitstraling kent drie raamprofielen; design, standaard en breed.

persoonlijk stempel op het kozijn

U kunt bij CASTELLO kunststof kozijnen kiezen uit diverse houtstructuren in vele kleuren zodat u een persoonlijk stempel op het kozijn kunt drukken.

Naast het CASTELLO kunststof kozijn met een vlak en strak profiel zijn er nog drie varianten:

castello trado

Een verdiept profiel met het uiterlijk van een traditioneel Hollands houten kozijn

  • Klassieke uitstraling
  • Kozijn met vlak en strak profiel
  • Glad en houtstructuur
Bekijk dit product

Castello realto

Castello Realto is het perfecte alternatief voor kozijnen met een verticaal schuifraam. Het speciale systeem zorgt ervoor dat het kunststof kozijn lijkt op een verticaal schuifraam met de voordelen van een kunststof kozijn. Zo worden de kozijnen uitgevoerd met een draai-/kiepraam. De kozijnen kunnen ook uitgevoerd worden met een segmentboog, om een nog klassiekere uitstraling aan het kozijn te geven.

Bekijk dit product

Houtlook

De Castello Trado kunststof kozijnen kunnen ook worden uitgevoerd met houtlook verbindingen. Traditioneel gezien worden de kunststof kozijnen v.v. een schuine hoekverbinding. Optioneel kunt u kiezen voor een rechte hoekverbinding. De rechte hoekverbinding geeft de kunststof kozijnen de uitstraling van een houten kozijn.

Bekijk dit product

Een kunststof kozijn van weru. Een goede keuze.

Steeds meer Nederlanders kiezen voor kunststof kozijnen. Net zoals u, zijn dat mensen die duurzaamheid, comfort, gemak en veiligheid enorm waarderen. Zij kiezen daarom bewust voor maximale isolatie, minimaal onderhoud en optimaal woongenot.

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!