Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Beslist Weru

Optimale isolatie, dus altijd comfortabel

'Een wereld van verschil! Zo comfortabel is het hier in huis nog nooit geweest!' Een bijzonder mooi compliment van een tevreden klant na het plaatsen van onze kunststof kozijnen met isolatieglas. Het treft precies de kern van Weru: het bijdragen aan optimaal woonplezier door onze kunststof kozijnen. En daar helpen we ú ook graag bij!

lagere energierekening en optimaal woonplezier

Kunststof kozijnen, isolatieglas en woonplezier gaan bij Weru hand in hand. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten kunststof kozijnen en isolatieglas. Precies die uitvoering die bij u en uw woning past. Zo kunt u kiezen voor glas met een specifieke werking, bijvoorbeeld geluiddempend. U kunt dus zelf bepalen hoe hoog of hoe goed uw isolatie tegen de koude moet zijn en in welke mate zonlicht welkom is. Maar altijd uit zich dat in een lager energieverbruik, een lagere energierekening en optimaal woonplezier.

Met weru zit u beslist goed

En benauwd wordt het nooit, want Kumasol biedt u ook verschillende ventilatiemogelijkheden, van ventilatie in het glas en het plaatsen van ventilatieroosters tot slimme vergrendelingstanden. Met Weru zit u beslist goed.

Meer weten?

Neem dan snel contact op met Kumasol! Dé nummer 1 in kunststof kozijnen in de regio Etten-Leur, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Zeeland.

Neem contact met ons op

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!