Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Over Kumasol

Onze showroom

Door jarenlange ervaring zijn wij samen met WERU een projectpartner, die in de praktijk in ieder stadium van het project met de opdrachtgever meedenkt. Kumasol B.V. heeft in haar lange bestaan altijd al extra aandacht gehad voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De hoge kwaliteit is gebaseerd op ervaring van onze mensen, het gebruik van hoogwaardige materialen en de precieze bewerking bij WERU door middel van computergestuurde techniek.

Showroom Etten-Leur

Vosdonk 4
4879 NC Etten-Leur
(076) 503 28 00
info@kumasol.nl

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur

Showroom Yerseke

Showroom Yerseke is gesloten.

U bent van harte welkom in onze showroom in Etten-Leur. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak: (076) 503 28 00 of info@kumasol.nl

 

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!