Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

kunststof
schuifpuien

Creëer ruimte met een stijlvolle schuifpui

De schuifpuien van Weru zijn standaard voorzien van inbraakwerend beslag. Met Weru kunt u uw veiligheidsniveau wanneer gewenst altijd nog verder opschroeven. Informeer naar de mogelijkheden.

Met een schuifpui creëert u licht en ruimte in elke woning

Soepel en geruisloos glijdt de schuifdeur open en u stapt op uw terras. De frisse tuingeuren stromen het huis in. En dat alles met een lichte handomdraai en zonder de hinder van openstaande deuren. Met een schuifpui creëert u licht en ruimte in elke woning. Een schuifpui bevat geen bewegende delen, het is een duurzame constructie met nauwelijks slijtage. Ook op een plek waar u een raam heeft zijn er mogelijkheden voor een schuifpui.

Soepele bediening

Met de bedieningsgreep laat u de deur tijdens het schuiven zakken waar u wilt. Zo kiest u zelf voor de gewenste opening. De schuifdeur loopt zo licht, dat ook kinderen en ouderen de deur gemakkelijk kunnen bedienen. En uiteraard zijn de Weru-schuifpuien potdicht en daardoor bijzonder goed isolerend, geluidwerend en energiebesparend.

1268179211 52866c50de5dee00c26009635006259c64206c7523d1c79de 640

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!