kunststof
schuifpuien

Creëer ruimte met een stijlvolle schuifpui

De schuifpuien van Weru zijn standaard voorzien van inbraakwerend beslag. Met Weru kunt u uw veiligheidsniveau wanneer gewenst altijd nog verder opschroeven. Informeer naar de mogelijkheden.

Met een schuifpui creëert u licht en ruimte in elke woning

Soepel en geruisloos glijdt de schuifdeur open en u stapt op uw terras. De frisse tuingeuren stromen het huis in. En dat alles met een lichte handomdraai en zonder de hinder van openstaande deuren. Met een schuifpui creëert u licht en ruimte in elke woning. Een schuifpui bevat geen bewegende delen, het is een duurzame constructie met nauwelijks slijtage. Ook op een plek waar u een raam heeft zijn er mogelijkheden voor een schuifpui.

Soepele bediening

Met de bedieningsgreep laat u de deur tijdens het schuiven zakken waar u wilt. Zo kiest u zelf voor de gewenste opening. De schuifdeur loopt zo licht, dat ook kinderen en ouderen de deur gemakkelijk kunnen bedienen. En uiteraard zijn de Weru-schuifpuien potdicht en daardoor bijzonder goed isolerend, geluidwerend en energiebesparend.

Met een kunststof kozijn van weru maakt u zeker een goede keuze.

Maak een afspraak en bezoek een van onze showrooms . Wij vertellen u graag alles over onze gevelbekledingen, laten u de mogelijkheden zien en geven advies op maat!