Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof kozijnen laten plaatsen?

Kumasol uit Etten-Leur is uw betrouwbare partner voor levering en montage van (kunststof) kozijnen. Met onze Weru-producten profiteert u van de 10 zekerheden voor uw kunststof kozijnen aan uw woning of bedrijfspand. Kies voor Kumasol om uw kunststof kozijnen te laten plaatsen!

Optimale beveiliging, een eigentijds design en al bijna 50 jaar ervaring. Het zijn slechts enkele zekerheden die wij waarborgen wanneer u kiest voor kunststof kozijnen van Kumasol. Met veel plezier en vakkennis weten wij al een halve eeuw het verschil te maken binnen onze branche. Dit alles doen we bovendien aan de hand van een unieke showroom, waar u eindeloze mogelijkheden voorgeschoteld krijgt. Kwaliteit waar je u tegen zegt!

Stel direct een vraag

Dáárom kiest u voor Weru kunststof kozijnen

Met de kunststof kozijnen van Weru kiest u voor kwaliteit. Kumasol investeert in een duurzame relatie, waar u jarenlang plezier van heeft.  Onze kunststof kozijnen gaan tientallen jaren zorgeloos mee. De kozijnen van Weru voldoen bovendien aan de hoogste technische kwaliteits- en keuringseisen en vormen dankzij de doordachte vormgeving als echte blikvanger. Met optimale isolatie vertoeft u altijd in een comfortabel huis. Daarnaast beperkt het onderhoud van de kunststof kozijnen zich tot het minimum. Duitse kwaliteit waar u op kunt vertrouwen: óók qua veiligheid.

Onze showroom

De 10 zekerheden voor kunststof kozijnen

Kumasol onderscheidt zich. En daar zijn we trots op. Met de 10 zekerheden van Kumasol weet u precies wat u in huis haalt: letterlijk en figuurlijk. Laat uw kunststof kozijnen plaatsen door ervaren vaklieden die weten wat ze doen. Daarbij profiteert u van:

  • Langere levensduur
  • Al bijna 50 jaar kwaliteit
  • Moderne technieken
  • 10 jaar garantie op het kozijn, montage en isolatieglas
  • Exclusief en tijdloos design
  • Uitgebreide keuze
  • Altijd productie op maat
  • Professionele montage en afwerking
  • Uitstekende prijs en kwaliteitverhouding
  • Vakkundig advies en service
Meer over de zekerheden

Weru Castello kunststof kozijnen

Kiest u voor kunststof kozijnen van Weru Castello of juist Weru Castello Plus? Wat uw keuze ook wordt: kwaliteit gegarandeerd. Bovendien kunt u volop inspiratie opdoen op onze website of in onze showroom. Wij staan u graag te woord! Mogen wij u binnenkort ontvangen in Etten-Leur? Maak direct een showroomafspraak of neem contact op.

Aanschouw uw kunststof kozijnen!

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!