Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof kozijnen houtlook

Houdt u van de warme en traditionele uitstraling van hout in uw huis, maar is de kwaliteit ook van belang? Dan bent u bij Kumasol op het juiste adres. Bij Kumasol vindt u de perfecte kunststof kozijnen houtlook. Wij bieden u de beste kwaliteit en vakkundig personeel dat u uitstekend kan adviseren.

Stel direct een vraag

Kunststof kozijnen met houtlook

 

Het klinkt misschien gek, maar kunststof kozijnen met een traditionele uitstraling zijn onderdeel van het assortiment van Kumasol. De WERU kunststof kozijnen bieden verschillende stijlen, waaronder ook een optie kunststof kozijnen houtlook: de Castello Trado. Deze stijl heeft een unieke, klassieke uitstraling, houtlook verbinding en een houtnerf structuur om echt die ‘typisch Hollandse’ sfeer te geven.

Zou jij de kunststof kozijnen houtlook graag een keer in het echt willen bewonderen? Maak dan nu een online afspraak via de knop hieronder, zodat je verzekerd bent van een vakkundig specialist die u kan adviseren waar nodig. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak langskomen in onze showroom in de buurt van Breda.

Maak een showroom afspraak

De verschillen tussen houten en kunststof kozijnen

 

Waarom kunt u beter voor een houtlook kunststof kozijn kunt kiezen als u ook een houten kozijn kunt plaatsen? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld in onze showroom. Er zijn verschillende redenen waarom een kunststof kozijn vaker wordt gekozen boven een houten kozijn. Een aantal van de voornaamste redenen zijn:

Een houten kozijn vergt veel onderhoud, maar heeft vaak wel een lange levensduur. Het voordeel aan houtlook kunststof kozijnen, in tegenstelling tot houten kozijnen, is dat je na het plaatsen ervan er nooit meer naar om hoeft te kijken. Daarnaast is een houtlook kunststof kozijn beter beschermt tegen inbraak dan een houten kozijn en zorgt het voor een hoge isolatiewaarde en dus een voordeligere energierekening.

WERU houtlook kozijnen

 

Al bijna 50 jaar vertrouwt Kumasol op de uitstekende kwaliteit van de kozijnen van WERU. Met deze kwaliteit kunt u tientallen jaren genieten van uw kozijnen zonder zorgen. Door middel van de 10 zekerheden van WERU kunt u optimaal genieten van woonplezier. Lees alle voordelen van de WERU kozijnen hier.

Waarom is Kumasol de juiste keuze?

Als een erkend Weru-vakbedrijf, kunnen wij bogen op een rijke ervaring en hebben we al vele succesvolle projecten afgerond. Onze deskundige teamleden staan klaar om u en uw woning van dienst te zijn. Zij voorzien u van op maat gemaakt advies, waarbij samen met u wordt gezocht naar de ideale kunststof kozijnen met houtlook. Twijfelt u nog over uw keuze? Breng dan een bezoek aan onze showroom, waar u de diverse mogelijkheden kunt verkennen. Onze gespecialiseerde adviseurs staan altijd paraat om al uw vragen te beantwoorden. Met hun hulp bent u snel op weg om precies te vinden wat u zoekt: de perfecte kunststof houtlook kozijn. Maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, zodat u verzekerd bent van deskundige begeleiding door een van onze adviseurs.

Prijsindicatie aanvragen

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!