Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof kozijnen houtlook

Houdt u van een houten uitstraling van uw huis, maar ook van kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Kumasol op het juiste adres. Bij Kumasol vindt u kunststof kozijnen met houtlook van de beste kwaliteit en vakkundig personeel dat u uitstekend kan adviseren. Wij verkopen én plaatsen kunststof kozijnen met houtlook.

Stel direct een vraag

Kunststof kozijnen met een houtnerf

Het klinkt misschien gek, maar kunststof kozijnen met een houtnerf zijn onderdeel van het assortiment van Kumasol. De WERU kunststof kozijnen bieden verschillende stijlen, waaronder ook een optie met een houtlook: de Castello Trado. Deze stijl heeft een unieke, klassieke uitstraling en een houtstructuur om echt die ‘typisch Hollandse’ sfeer te geven.

Zou jij de kunststof kozijnen met een houtnerf graag een keer in het echt willen bewonderen? Maak dan nu een online afspraak via de knop hieronder, zodat je verzekerd bent van een vakkundig specialist die u kan adviseren waar nodig. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak langskomen in onze showroom in de buurt van Breda.

Maak een showroom afspraak

De verschillen tussen houten en kunststof kozijnen

Waarom kunt u beter voor een een kunststof kozijn met een houtenlook kiezen als u ook een houten kozijn kunt plaatsen? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld in onze showroom. Er zijn verschillende redenen waarom een kunststof kozijn vaker wordt gekozen boven een houten kozijn. Een aantal van de voornaamste redenen zijn:

Een houten kozijn vergt veel onderhoud, maar heeft vaak wel een lange levensduur. Het voordeel aan kunststof kozijnen met een houtnerf, in tegenstelling tot houten kozijnen, is dat je na het plaatsen ervan er nooit meer naar om hoeft te kijken. Daarnaast is een kunststof kozijn beter beschermt tegen inbraak dan een houten kozijn en zorgt het voor meer isolatie en dus een voordeligere energierekening.

WERU kozijnen

Al bijna 50 jaar vertrouwt Kumasol op de uitstekende kwaliteit van de kozijnen van WERU. Met deze kwaliteit kunt u tientallen jaren genieten van uw kozijnen zonder zorgen. Door middel van de 10 zekerheden van WERU kunt u optimaal genieten van woonplezier. Lees alle voordelen van de WERU kozijnen hier.

Wat kost het plaatsen van kunststof kozijnen met een houtlook?

De kosten van het plaatsen van een kunststof kozijn met een houtlook hangt af van de situatie. Zijn het meerdere kozijnen of is het er maar één? En wat voor soort kozijnen moeten er geplaatst worden? Dit zijn vragen die allemaal meetellen in de prijs bij Kumasol. Neem vrijblijvend contact op met Kumasol of vraag een prijsindicatie aan via de knop hieronder.

Prijsindicatie aanvragen

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!