Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Ook voor kunststof kozijnen in Breda komt u naar Kumasol

Woont u in de omgeving van Breda en bent u op zoek naar kunststof kozijnen? Dan bent u bij ons aan juiste adres. In al onze jaren dat wij bestaan, zijn we uitgegroeid tot één van de beste lokale specialisten op het gebied van kunststof ramen en deuren. Dat komt omdat we, net als u, waarde hechten aan kwaliteit, vakkundigheid, veiligheid en comfort. Onze oplossingen staan bekend om hun goede isolatie, zorgvuldige installatie en gemak in onderhoud. Alles zodat u er geen omkijken naar heeft en optimaal woongenot ervaart.

Stel direct een vraag

Weru, de nummer 1 in kunststof kozijnen

Omdat Kumasol - naast goede service - veel waarde hecht aan hoge kwaliteit materialen, werken we enkel met de kunststof kozijnen van Weru. U wilt tenslotte tientallen jaren zorgeloos kunnen vertrouwen op uw kunststof kozijnen. Deze kozijnen voldoen aan de zwaarste technische keurings- en kwaliteitseisen en zijn daarom de beste kunststof kozijnen van Breda. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Ook daarom maakt u met Weru gegarandeerd een goede keuze. Dankzij de vele verschillende opties en doordachte vormgeving is er voor ieder huis een passende oplossing.

Voor ieder huis de juiste look

Binnen onze collectie kunststof kozijnen maken we in de basis onderscheid tussen twee soorten:

  • Weru Castello
  • Weru Castello Plus

Het grote verschil zit hem hierbij in de inbouwdiepte van het kozijn. De Castello Plus is een vlak profiel met een minimale inbouwdiepte van 76 mm. Dit geeft deze kozijnen hun strakke en moderne uiterlijk. Daarnaast is het ook geschikt voor drievoudig isolatieglas. De reguliere Castello kozijnen kenmerken zich juist meer door hun klassieke uitstraling. Deze verdelen zich weer onder in:

  • Castello Trado: bekend om zijn traditioneel Hollands kozijn uiterlijk. Ook mogelijk met houtlook verbindingen.
  • Castello Realto: het ideale alternatief voor kozijnen met een verticaal schuifraam. Het lijkt op een schuifraam, maar wordt in realiteit uitgevoerd met een draai-/kiepraam.

Bij de Trado en de Realto heeft u de keuze tussen een gladde structuur of een houtstructuur, en daarnaast vele verschillende kleuren. Dat maakt de Castello ons meest gekozen kunststof kozijn in Breda. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouwing; deze klassieke look kan altijd en overal.

Onze showroom in Etten-Leur

Niet ver van Breda ligt onze showroom. Hier kunt u volop inspiratie opdoen. Naast een uitgebreid assortiment kunststof kozijnen kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor:

Bezoek ons!

Dus, bent u op zoek naar kunststof kozijnen? Is Breda uw woonplaats of woont u in de buurt? Maak dan gerust eens een afspraak op onze showroom in Etten-Leur. U bent er zo en we helpen u graag met professioneel advies.

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!