Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof kozijnen Breda

Woont u in de omgeving van Breda en bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen? Dan bent u bij ons aan juiste adres. In al onze jaren dat wij bestaan, zijn we uitgegroeid tot één van de beste lokale specialisten op het gebied van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Dat komt omdat we, net als u, waarde hechten aan kwaliteit, vakkundigheid, veiligheid en comfort. Onze oplossingen staan bekend om hun uitstekende isolatie, zorgvuldige installatie en gemak in onderhoud. Alles zodat u er geen omkijken naar heeft en optimaal woongenot ervaart.

Stel direct een vraag

Weru, de nummer 1 kunststof kozijnen Breda

 

Omdat Kumasol - naast goede service - veel waarde hecht aan hoge kwaliteit materialen, werken we enkel met de kunststof kozijnen van Weru. U wilt tenslotte tientallen jaren zorgeloos kunnen vertrouwen op uw nieuwe kozijnen. Deze kozijnen voldoen aan de zwaarste technische keurings- en kwaliteitseisen en zijn daarom de beste kunststof kozijnen van Breda. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Ook daarom maakt u met Weru gegarandeerd een goede keuze. Dankzij de vele verschillende opties en doordachte vormgeving is er voor ieder huis een passende oplossing. We vertellen u graag meer over deze opties!

Voor ieder huis de juiste look

 

Binnen onze collectie kunststof kozijnen maken we in de basis onderscheid tussen twee soorten:

  • Weru Castello

  • Weru Castello Plus

Het belangrijkste onderscheid ligt in de inbouwdiepte van het kozijn. De Castello Plus kenmerkt zich door een vlak profiel met een minimale inbouwdiepte van 76 mm, wat resulteert in een strak en modern uiterlijk. Bovendien is dit profiel geschikt voor zowel dubbel glas als zelfs drievoudig isolatieglas. Aan de andere kant hebben de reguliere Castello kozijnen een meer klassieke uitstraling, die doet denken aan houten kozijnen. Deze kozijnen zijn op hun beurt onderverdeeld in:

  • Castello Trado: De beste optie als u het liefste voor houten kozijnen gaat. Castello trado is bekend om zijn traditioneel Hollands kozijn uiterlijk.

  • Castello Realto: het ideale alternatief voor kozijnen met een verticaal schuifraam. Het lijkt op een schuifraam, maar wordt in realiteit uitgevoerd met een draai-/kiepraam.

Bij de Trado en de Realto heeft u de keuze tussen een gladde structuur of een houtstructuur, en daarnaast vele verschillende kleuren. Dat maakt de Castello ons meest gekozen kunststof kozijn in Breda. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouwing; deze klassieke look kan altijd en overal.

De voordelen van kunststof kozijnen op een rijtje

Weg met dat houten kozijn! Kunststof kozijnen bieden een reeks voordelen die ze tot een populaire keuze maken voor woningbezitters. Een van de meest prominente voordelen is de goede isolatie die kunststof kozijnen bieden. Door hun eigenschappen dragen ze bij aan het handhaven van een comfortabel binnenklimaat, wat resulteert in lagere energiekosten op de lange termijn. Daarnaast worden kunststof kozijnen steeds duurzamer, aangezien moderne productietechnieken en materialen bijdragen aan langdurige prestaties zonder de noodzaak van frequente vervanging. Ten slotte speelt veiligheid een belangrijke rol; veel kunststof kozijnen worden geleverd met ingebouwde veiligheidsfuncties, zoals meerpuntssluitingen en versterkte profielen, wat bijdraagt aan een veiligere woonomgeving. Met deze voordelen vormen kunststof kozijnen een uitgebalanceerde keuze voor isolatie, duurzaamheid en veiligheid in uw huis.

Onze showroom in Etten-Leur

Niet ver van Breda ligt onze showroom, gelegen in Etten-Leur. Hier kunt u volop inspiratie opdoen. Naast een uitgebreid assortiment kunststof kozijnen van de beste kwaliteit kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld kunststof deuren en schuifpuien, maar ook:

Bezoek ons!

Dus, weg met die oude kozijnen! Is Breda uw woonplaats of woont u in de buurt? Maak dan gerust eens een afspraak op onze showroom in Etten-Leur. U bent er zo en we helpen u graag met professioneel advies. Tijd voor nieuwe kozijnen!

Maak een showroom afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!