Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Zwarte kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar kozijnen die langdurig mee gaan en amper onderhoud nodig hebben? Dan zijn de zwarte kunststof kozijnen van Kumasol absoluut een aanrader. Naast dat het functioneel een topaankoop is, zijn ze tegenwoordig ook ontzettend hip. Kumasol geeft u daarnaast volledige garantie op de aankoop. Zo garanderen we het langdurig functioneren van de kozijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een in onze (online) showroom.

Stel direct een vraag

De zwarte kunststof kozijnen van Weru

Kiest u voor Kumasol, dan kiest u voor de kwaliteit van Weru. Tientallen jaren al werken wij samen met de nummer 1 producent van kunststof kozijnen. De kozijnen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn dankzij de doordachte vormgeving altijd een blikvanger. Met de zwarte kunststof kozijnen van Weru maakt u dus altijd de juiste keuze.

Voordelen zwarte kunststof kozijnen

  • Het grootste voordeel van zwarte kunststof kozijnen is dat door de donkere kleur het onderhoud nóg minimaler wordt dan normaliter al het geval is.
  • De zwarte kleur zorgt voor een strakke uitstraling: in vele woonmagazines zijn ze tegenwoordig te zien. Met zwarte kunststof kozijnen gaat u dus volledig mee met de tijd!
  • Het past in vrijwel elke woonstijl. Een modern appartement of een landelijke boerderij? Bij beide ziet het er prachtig uit, zowel binnen als buiten!

Inbraakwerend voor het optimale comfort

Uw woning is een plek waar u zich dag en nacht veilig wilt voelen. De beveiliging van de kozijnen moet daarom solide geregeld zijn. De zwarte kunststof kozijnen van Weru zijn standaard beschermd tegen eventuele inbraken. Behoefte aan extra veiligheidsopties? Ook dat bieden we. U bepaalt het beschermingsniveau!

Kom gezellig langs in de showroom!

Benieuwd naar de mogelijkheden of behoefte aan een prijsindicatie? Kom gerust eens langs bij ons in de showroom, gelegen in Etten-Leur. Hier vertellen onze specialisten u graag alle ins en outs over onze zwarte kunststof kozijnen.

Maak hier uw showroomafspraak!

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!