Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Weru Kozijnen Breda

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen voor uw woning? Dan kunt u geen betere kozijnen kiezen dan Weru kozijnen, verkrijgbaar bij Kumasol in regio Breda. Deze kozijnen van Duitse kwaliteit zijn al decennia lang de kozijnen van topkwaliteit. Comfort, duurzaamheid, minimaal onderhoud en veiligheid: onze Weru Kozijnen zijn de juiste keuze!

Stel direct een vraag

Kwaliteit Weru kozijnen

Door te kiezen voor Weru kozijnen bent u verzekerd van echte kwaliteits kozijnen. De basis voor deze kozijnen werd in 1843 al gelegd, toen in Duitsland uit het professioneel beglazen van ramen en deuren de 'Roll- und Klappladenfabrik’ ontstond. De productie van Weru kozijnen gebeurt momenteel in het Zuid-Duitse Rudersberg en in Triptis in de deelstaat Thüringen. Vanuit die standplaats worden Weru kozijnen in heel Europa geleverd. Kumasol is in Nederland de partner van Weru en voorziet u, naast de levering van hoogwaardige kozijnen, van advies en de bijbehorende service.

Voordelen Weru kozijnen

Kunststof kozijnen zijn al jarenlang populair bij Nederlandse huishoudens. Niet alleen vanwege de energiebesparende werking en het weinig onderhoud dat de kozijnen nodig hebben, maar ook vanwege de look-and-feel van de kozijnen. Voor ieder huis en iedere stijl is er een kunststof kozijn dat past.

De voordelen van Weru kozijnen zetten we graag voor je op een rij:

  • Duurzaam – optimalisatie isolatie

In deze tijden is goede isolatie niet alleen prettig en bijdragen aan het woonplezier, maar ook belangrijk voor de portemonnee. De huidige energieprijzen zorgen ervoor dat kozijnen met isolatieglas zichzelf razendsnel terugverdienen. Bovendien kiest u direct voor de uitvoering die past bij uw huis en u heeft er jarenlang geen omkijken meer naar. De kozijnen hebben bovendien goede ventilatiemogelijkheden en slimme vergrendelingsstanden. Kortom: ideaal voor een goede isolatie en de juiste doorstroming.

  • Minimaal onderhoud

Heeft u een hekel aan afbladerende kozijnen en het schuur- en schilderwerk dat hierin vastzit? Dat is met Weru kunststof kozijnen verleden tijd. De sterke kwaliteit zorgt dat u nooit meer de ladder op hoeft, ook niet met het gure Nederlandse weer. Bovendien gaan de kozijnen enkele tientallen jaren mee, waardoor u voor lange tijd geen enkele rekening hoeft te houden met onderhoud.

  • Veilig – Inbraakwerend

Oude kozijnen zijn regelmatig een prooi voor inbrekers. Dat is bij de Weru kozijnen verleden tijd. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en extra aandacht aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van de kozijnen zijn deze compleet veilig. De computergestuurde techniek van Weru zorgt ervoor dat deze kozijnen doorgrondig getest zijn en van een hoog beschermingsniveau. Bovendien zijn de kozijnen op basis van persoonlijke voorkeuren nog verder op te schroeven qua veiligheidsniveau.

Onze Weru kozijnen

Wilt u een indruk krijgen van de verschillende Weru kozijnen die Kumasol aanbiedt? Dat kan natuurlijk! Alle producten die wij aanbieden staan op onze website, met daarbij alle specificaties die daarbij van toepassing zijn. Als het gaat om kozijnen, zijn er twee varianten die u kunt toepassen:

Weru Castello
Een veelgevraagd kozijn, omdat het op veel huizen toepasbaar is. Dit kozijn heeft een klassieke uitstraling en is overal te plaatsen: nieuwbouw, renovatie of bij een verbouwing. Dit kozijn is geheel naar wens samen te stellen.

Weru Castello Plus
De Castello Plus is geschikt voor driedubbelglas met een vlak kozijnprofiel en een inbouwdiepte van 76 mm. De ‘look’ is strak en modern en kan op veel verschillende mogelijkheden worden toegepast op uw woning.

Bekijk onze producten

Weru kozijnen showroom

Bent u benieuwd hoe de Weru kozijnen er in het echt uitzien en op zoek naar advies over de juiste kozijnen voor uw huis? Dan bent u van harte welkom in showroom van Kumasol in Etten-Leur. Daar vertellen we u alles over de mogelijkheden van Weru kozijnen en welke kozijnen het beste bij uw wensen passen.

Wilt u er zeker van zijn dat er op de dag dat u langskomt een adviseur beschikbaar is? Maak dan vooraf een afspraak via onderstaande link. Tijdens dit adviesgesprek kunt u de adviseur al uw vragen over kunststof kozijnen stellen en laat de adviseur u alle kozijnen in de showroom zien.

Maak een showroom afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!