Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Voordelen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen, vooral in vergelijking met traditionele houten kozijnen en andere materialen. Daar zijn natuurlijk heel veel redenen voor, want er kunststof kozijnen hebben veel voordelen. Wij zetten de voordelen graag voor je op een rij!

Stel direct een vraag

Onderhoud

Bij voordelen denken veel mensen direct aan het onderhoud. Daar hebben we gelijk het grootste voordeel van kunststof kozijnen te pakken. Er is niet veel nodig om kunststof kozijnen te onderhouden. Er is geen sprake van een vijfjaarlijkse verfbeurt en ook beitsen is niet nodig. Een kunststof kozijn is bestand tegen verkleuring, schilferen en rotten. Kortom, het enige dat nodig is als onderhoud, is een regelmatige schoonmaakbeurt. Dat kunt u gewoon doen bij de voorjaarschoonmaak, als u uw ramen wellicht toch al zeemt.

Duurzaam en lange levensduur

Een ander voordeel van kunststof kozijnen, is het feit dat ze duurzaam zijn. Laten we eens beginnen met hoe milieuvriendelijk zij zijn. Moderne kunststof kozijnen zijn recyclebaar. Dat geldt niet voor andere materialen, die simpelweg niet meer te gebruiken zijn. Verder zijn ze uitermate goed bestand tegen de elementen. Felle zon, flinke regen, heftige wind of ander soort weer: een kunststof kozijn is hier uitstekend tegen bestand. Ze zullen niet rotten of corroderen zoals hout of sommige metalen. Dat brengt ons ook bij de levensduur. Kunststof kozijnen kunnen met gemak meerdere tientallen jaren meegaan. Zoals gezegd, tegenover minimaal onderhoud.

Isolatie en veiligheid

Het allerbelangrijkste van een kozijn, is waarschijnlijk de isolatie. Houdt het kozijn die weersomstandigheden tegen? Jazeker. Kunststof kozijnen bieden uitstekende thermische en akoestische isolatie. Dit kan helpen bij het verminderen van energierekeningen en het creëren van een comfortabeler leefklimaat in huis. Uw kunststof raamkozijn houdt alles tegen en laat niets door. Ook geen inbrekers, wat ons brengt bij het volgende voordeel. Kunststof kozijnen zijn uitermate veilig. Ze kunnen worden versterkt met staal en zijn daardoor vaak veiliger tegen inbraak dan sommige andere kozijnmaterialen.

Flexibel en kostenefficiënt

Het leuke van dit type kozijnen, is dat u er eigenlijk alle kanten mee uit kunt. De vorm is zeer flexibel. Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, inclusief afwerkingen die op hout lijken. Tot slot is daar de prijs. Zeker, de initiële kosten van kunststof kozijnen kunnen hoger zijn dan die van hout. Maar, daartegenover staan de lagere onderhoudskosten en de langere levensduur op de lange termijn. Dat betekent ook dat kunststof kozijnen uiteindelijk kostenefficiënter zijn.

De service van Kumasol

Bij Kumasol richten we ons niet alleen op de kwaliteit van materiaal, maar ook op de kwaliteit van service. Dit houdt in het kort in dat we alles op maat maken, altijd zorgen voor een nette afwerking bij het plaatsen en alle kozijnen voorzien van kwalitatief hoogwaardig hang-en-sluitwerk. Maar hier stopt het niet. We verwijderen uw oude kozijnen inclusief glas en voeren het voor u af. Op die manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken en nemen we al het werk uit handen.

We kunnen ons voorstellen dat u de verschillende mogelijkheden graag een keer met eigen ogen komt bekijken. U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom. Hier voorzien we u van advies op maat. Naast kunststof kozijnen kunt u bij ons ook terecht voor kunststof (tuin)deuren en schuifpuien, rolluiken, zonwering en KELLER minimal windows.

Neem contact op

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!