Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Soorten kunststof kozijnen | Kumasol

Bent u op zoek naar de juiste kunststof kozijnen voor uw huis? Dan zit u bij Kumasol op de juiste plek! Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, vakkundigheid, veiligheid en comfort. Hierdoor hoeft u nooit meer om te kijken naar uw kunststof kozijnen.

Vraag gratis een offerte aan

Kwaliteit kunststof kozijnen

De hoge kwaliteit van Kumasol is gebaseerd op het gebruik van hoogwaardige materialen en de ervaring van onze mensen. Bij ons gelden er strenge kwaliteitseisen zodat onze kunststof kozijnen langdurig functioneren!

Soorten kunststof kozijnen

Er zijn veel verschillende soorten kunststof kozijnen te verkrijgen in Nederland. Kunststof kozijnen hebben veel voordelen maar één van de grootste voordelen aan kozijnen van kunststof is dat je kunt kiezen uit veel diverse opties. Denk onder andere aan: rolluiken, dubbel en triple glas, ventilatieroosters. Dan nog niet te beginnen aan over de verschillende maten, kleuren en patronen.

 

Er zijn veel verschillende merken wat betreft kunststof kozijnen. Kumasol werkt met het merk Weru, waarin we nog onderscheid maken in Castello en Castello plus. Weru zorgt voor maximale isolatie, minimaal onderhoud en optimaal woongenot. Hierdoor kan u extra lang genieten van uw eigen kunststof kozijn.

Waarom een kunststof kozijn van Kumasol

Kumasol geeft voor iedere situaties een advies op maat. Zo ook met welk soort kunststof kozijn. De kunststof kozijnen die Kumasol plaatst hebben tien zekerheden. Deze zekerheden zorgen ervoor dat u zich thuis veilig en geborgen kan voelen. Door middel van deze zekerheden kan Kumasol u volledige garantie geven! Alle tien de zekerheiden zijn te vinden op de onze website.

Kumasol is jouw specialist in kunststof kozijnen

Kumasol heeft al jarenlange ervaring in het zetten van kunststof kozijnen in woningen. Daarnaast hebben wij een mooie showroom in Etten-Leur waar u zelf u kunststof kozijnen kan uitkiezen. Maak snel een afspraak en krijg professioneel advies!

Maak een afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!