Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Problemen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen, daar kun je bij Kumasol alles over lezen. Maar bij Kumasol begrijpen we ook dat er soms problemen met kunststof kozijnen ontstaan die frustrerend kunnen zijn. Maak je echter geen zorgen, we zijn hier om je te helpen! Op deze pagina gaan we dieper in op enkele nadelen van kunststof kozijnen en hoe wij bij Kumasol deze kwesties met zorg aanpakken en oplossen.

Stel direct een vraag

Verminderde stevigheid

Er wordt wel eens beweerd dat kunststof kozijnen minder stevig en robuust zijn dan hun houten of metalen tegenhangers, wat tot zorgen over de structurele integriteit van een gebouw kan leiden. Moderne technologieën en materialen hebben de stevigheid van kunststof kozijnen aanzienlijk verbeterd. De kunststof kozijnen die tegenwoordig beschikbaar zijn, worden versterkt met stalen profielen of andere verstevigingen om ervoor te zorgen dat ze net zo sterk en duurzaam zijn als andere kozijntypes. Ze zijn zelfs bestand tegen extreme weersomstandigheden en zware belasting.

Beperkte esthetische opties

Mensen denken soms dat kunststof kozijnen beperkt zijn in termen van esthetische mogelijkheden en dat ze niet de gewenste uitstraling aan een woning kunnen geven. Kozijnen van kunststof zijn bij Kumasol verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en afwerkingen. Ze kunnen worden aangepast om te passen bij de architectuur en het ontwerp van vrijwel elk huis. Of je nu een traditionele uitstraling wilt repliceren of een moderne look wilt creëren, onze kozijnen kunnen aan jouw esthetische voorkeuren voldoen.

Verkleuring en veroudering

Er wordt soms beweerd dat nieuwe kozijnen na verloop van tijd kunnen verkleuren en er verouderd uit kunnen gaan zien. Hoewel kunststof kozijnen in het verleden gevoelig waren voor verkleuring, zijn moderne kunststof kozijnen behandeld met UV-bestendige coatings die hun kleur behouden en veroudering minimaliseren. Ze behouden hun uitstraling en prestaties gedurende vele jaren, zonder de noodzaak van regelmatig schilderwerk of intensief onderhoud.

Houten kozijn versus kunststof kozijn

Houten kozijnen, hoewel charmant, zijn vatbaar voor een verraderlijke vijand: houtrot. Houtrot kan ongemerkt binnendringen en leiden tot ernstige structurele schade. Het herstellen van deze schade vereist vaak kostbare en tijdrovende reparaties, wat leidt tot aanzienlijke onderhoudskosten.

Kunststof kozijnen bieden een elegante oplossing voor dit probleem. Ze zijn vrijwel immuun voor houtrot, waardoor je gemoedsrust hebt wat betreft de structurele integriteit van je huis. Bovendien vereisen kunststof kozijnen minimaal onderhoud. In tegenstelling tot houten kozijnen, hoef je je geen zorgen te maken over het periodieke schuren en schilderen. Kozijnen van kunststof behouden hun uitstraling en prestaties zonder dat je tijd en geld hoeft te besteden aan tijdrovend schilderwerk.

Neem contact op

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!