Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Over Kumasol

Kwaliteit, vakkundigheid, veiligheid en comfort

Over de kwaliteit en service kunnen we kort zijn, die is bij Kumasol top! De hoge kwaliteit is gebaseerd op ervaring van onze mensen, het gebruik van hoogwaardige materialen en de precieze bewerking bij Weru door middel van computergestuurde techniek. Strenge kwaliteitseisen staan garant voor langdurig functioneren. Kumasol geeft niet voor niets volledige garantie!

weru gespecialiseerde dealer

Weru Kunststof Kozijnen zijn alleen verkrijgbaar bij een gespecialiseerde dealer die met zorg is geselecteerd. De criteria voor deze selectie bestaan uit vakkundigheid, betrouwbaarheid, service en garantie. Kumasol BV is zo'n speciaal door WERU geselecteerde dealer, die aan al deze eisen voldoet en zich daarmee profileert als een gesprekspartner die u voorziet van uitstekende adviezen.

Kumasol geeft altijd advies op maat

Als uw woning of bedrijfspand is voorzien van Weru producten betekent dit dat uw woning of kantoor optimaal kunt beveiligen. De veiligheidsmogelijkheden zijn legio. Voor elke situatie geeft Kumasol een advies op maat.

Ramen en deuren van Weru voldoen aan de hoogste milieu-eisen. Dat begint al bij de keuze en bewuste inbreng van de grondstoffen in de fabriek. Kunststof zelf is een bijzonder milieuvriendelijk, bijna 100% recyclebaar materiaal. Er is al veel bereikt en in de Weru-fabrieken wordt constant aan verder verbetering gewerkt. Daarom is Kumasol er trots op met deze materialen te kunnen werken. De aanschaf van kunststof ramen en deuren van Weru, welke worden ingebouwd door een erkende dealer zoals Kumasol, betekent investeren in veiligheid, verfraaiing van uw woning, optimale warmte-, koude- en geluidsisolatie en vooral wooncomfort

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!