Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Offerte kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen van hoge kwaliteit voor een goede prijs? Dan bent u bij Kumasol aan het juiste adres. Vraag een offerte voor kunststof kozijnen aan en wij zorgen ervoor dat u naar volle tevredenheid wordt geholpen. Van de keuze voor de juiste kozijnen tot de montage aan toe. Wij zijn de partner die kwaliteit van product én dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan.

Stel direct een vraag!

Onze dienstverlening

De aanschaf, levering en montage van kunststof kozijnen is natuurlijk een flinke klus en een investering. Daarom bent u op zoek naar een betrouwbare partner die u bij al deze facetten helpt. Bij Kumasol weet u zeker dat u deze partner heeft gevonden. Wij leveren niet alleen goed product, maar ook de kwaliteit van onze dienstverlening is zeer belangrijk voor ons.  

Deze dienstverlening uit zich onder andere door onze ervaren vaklieden. Onze specialisten zorgen ervoor dat u met een goed en geborgen gevoel uw kozijnen laat monteren in uw huis. 

Onze producten

De aanschaf van kunststof kozijnen voor uw woning is vanzelfsprekend een keuze voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Daarom kiest u voor de beste producten. Kumasol biedt met de kunststof kozijnen van het merk Weru deze beste producten. Deze kunststof kozijnen voldoen aan de hoogste technische kwaliteits- en keuringseisen en zijn een absolute blikvanger voor uw woning. 

Met de kunststof kozijnen van Weru is uw woning optimaal geïsoleerd, heeft u minimaal onderhoud en is uw huis beter beveiligd tegen inbraak. Al met al is de keuze voor Weru de juiste voor kwaliteit, veiligheid en comfort op de lange termijn! 

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar welke kunststof kozijnen voor u de juiste zijn? Dan nodigen we u graag uit in onze Showroom. Daar kunt u de verschillende producten bekijken samen met een van onze verkoopadviseurs. Deze adviseur kan u precies vertellen welke voordelen ieder product heeft en u kunt inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom.

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur. Wilt u er zeker van zijn dat een van onze verkoopadviseurs tijd voor u heeft als u langskomt? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Inspiratie opdoen

Wilt u alvast inspiratie opdoen over de mogelijkheden van kunststof kozijnen van Kumasol? Dat kan in onze Online Showroom! Daar vindt u verschillende video's die u precies uitleggen welke types kunststof kozijnen er zijn, welke kleuren er mogelijk zijn en de vele opties die u heeft. Zo komt u beslagen ten ijs en heeft u al een goed beeld van welke kozijnen het beste bij uw huis passen. 

Bekijk de online showroom!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze producten, dienstverlening of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder! Kumasol is de nummer één op het gebied van kunststof kozijnen in de regio Etten-Leur, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Zeeland! 

Neem contact met ons op

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!