Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Geniet van eindeloos veel voordelen met een nieuw kunststof kozijn van Weru.

Wilt u ook kozijnen hebben die weinig onderhoud nodig hebben, zonder in te leveren op het aanzien? Kom dan een keer langs bij Kumasol en bekijk alle voordelen van een Weru kunststof kozijn van Kumasol. Bij een nieuw kozijn van kunststof hoeft er nog geen likje verf aan te pas te komen en daarnaast beschikt dit materiaal ook over een hoge isolatiewaarde.

Stel direct een vraag

Lange levensduur, productie op maat, vakkundig advies en een uitstekende prijs zijn vier Weru zekerheden waarvan Kumasol er maar liefst tien van aanbiedt. Deze 10 Weru zekerheden zorgen ervoor dat uw nieuwe kunststof kozijn altijd perfect past in uw huis.

Soorten nieuwe kozijnen

Overweegt u een nieuw kunststof kozijn aan te schaffen? Kijk dan goed naar alle voor- en nadelen van alle soorten kozijnen. Er zijn namelijk vier verschillende soorten materialen kozijnen. Deze materialen hebben de volgende eigenschappen:

Staal: Is net als aluminium sterk en heeft weinig onderhoud nodig;

Aluminium: Sterk en heeft weinig onderhoud nodig;

Hout: Heeft een extreem lange levensduur en is erg bewerkbaar;

Kunststof: zorgt voor een goede isolatie en heeft weinig onderhoud nodig.

Daarnaast heb je ook nog verschillende soorten van kozijnen voor binnen en buiten. Denk hier bijvoorbeeld aan een schuifpui, draai-kiepraam, deuren of een kozijn met dubbelglas. Voordat u een nieuw kozijn wil hebben is het belangrijk dat u kijkt naar wat u nodig heeft. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact op met ons vakkundig personeel die u kan helpen.

Neem contact op

Weru kozijnen

Kumasol vertrouwt al bijna 50 jaar op de beproefde kwaliteit van de kunststof kozijnen van Weru. Met de kwaliteit van Weru kunt u tientallen jaren zorgeloos genieten van hoogstaande kwaliteit. Met deze nieuwe kunststof kozijnen geniet u van veiligheid, optimale isolatie en minimaal onderhoud. Hierdoor kan de klant optimaal genieten van het woonplezier. Alle voordelen over deze nieuwe kunststof kozijnen van Weru leest u hier.

Wat kost een kunststof kozijn bij Kumasol?

De prijs van een nieuw kunststof kozijn bij Kumasol hangt af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid en wat voor soort kozijnen. Materiaal speelt vaak ook een grote rol in de prijs bij nieuwe kunststof kozijnen. Bij Kumasol maken wij alleen maar gebruik van de kunststof kwaliteit van Weru.

Er hangt daarom geen specifieke prijs aan het plaatsen van een nieuw kozijn. Bij Kumasol helpen we u wel graag met vakkundig advies. Neem daarom heel eenvoudig contact op met onze specialisten voor vakkundig advies of kom langs bij onze showroom in Etten-Leur!

Maak een showroom afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!