Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof voordeuren

Op zoek naar een nieuwe kunststof voordeur? Het kiezen van de juiste voordeur is van cruciaal belang, want de voordeur is echt het visitekaartje van uw woning. Kunststof voordeuren winnen steeds vaker de voorkeur bij de bouw of renovatie van een woning. Naast het feit dat kunststof voordeuren uw woning een luxueuze uitstraling geven, staan onze deuren ook bekend om hun hoge isolatiewaarde, lange levensduur en het minimale vereiste onderhoud. Kortom, er zijn voldoende redenen om de overstap te maken naar een kunststof voordeur.

Stel direct een vraag!

Voordelen van een kunststof voordeur

Tot voor kort werd door veel mensen gedacht dat een kunststof voordeur niet past bij een woning. Ze vonden dat een kunststof voordeur er goedkoop uit zag en maakte toch liever de keuze om een houten voordeur te plaatsen. Tegenwoordig is dat echter niet meer van de orde. In de moderne kunststof voordeuren is het verschil tussen hout en kunststof bijna niet meer af te leiden. Daardoor hebben veel mensen de overstap gemaakt op een kunststof voordeur van Weru.  


Er komen bij deze overstap veel voordelen kijken. Weru kunststof voordeuren beschadigen minder snel dan houten voordeuren. Door hun robuustheid zijn ze goede bescherming tegen inbraak. Bovendien zijn ze zeer eenvoudig te onderhouden. Je hoeft ze niet om de zoveel jaar te schuren of te verven, maar het simpel afdoen met een doekje is het enige onderhoud dat de kunststof voordeur vereist. Een ander groot voordeel is de lange levensduur van het gebruikte materiaal. Kunststof voordeuren gaan vaak lang mee en zorgen daarmee voor jarenlang woongenot zonder veel zorgen en onderhoud en tegen een relatief goede prijs. 

Bekijk ons assortiment buitendeuren

Isolerende, duurzame en veilige voordeur

Er zijn tal van voordelen verbonden aan de overstap naar een Weru kunststof deur, waarbij de hoge isolatiewaarde, het gebruik van een dicht paneel en de toevoeging van anti-kerntrek beveiliging nog meer toegevoegde waarde bieden. Deze deuren vertonen minder snel beschadigingen dan traditionele houten borstwering. Door hun robuustheid fungeren ze als een effectieve bescherming tegen inbraak, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van de veiligheid van uw woning. De anti-kerntrek beveiliging voegt een extra laag veiligheid toe, waardoor het voor inbrekers moeilijker wordt om de deur te forceren en uw huis binnen te dringen.

Een significant voordeel dat de Weru kunststof voordeur met zich meebrengt, is de lange levensduur van het gebruikte materiaal. Kunststof voordeuren hebben de neiging om aanzienlijk langer mee te gaan dan alternatieven, wat resulteert in jarenlang woongenot zonder de zorgen en het frequente onderhoud dat vaak geassocieerd wordt met andere materialen. De duurzaamheid van deze deuren maakt ze niet alleen kosteneffectief, maar draagt ook bij aan een langdurige esthetische uitstraling en functionaliteit.

Daarnaast is het vermeldenswaardig dat de Weru kunststof voordeur is ontworpen met een dicht paneel, wat bijdraagt aan de hoge isolatiewaarde ervan. Deze eigenschap helpt niet alleen bij het handhaven van een comfortabel binnenklimaat, maar draagt ook bij aan energie-efficiëntie, wat zich vertaalt in lagere energiekosten op de lange termijn. Bovendien is het mogelijk om de Weru kunststof voordeur te voorzien van triple beglazing, wat de isolerende eigenschappen nog verder versterkt en zorgt voor een nog efficiënter energiegebruik in uw woning.

Kleur & afmeting kunststof voordeuren

Weru kunststof voordeuren bieden niet alleen diversiteit in kleur en afmeting, maar ook in het ontwerp, waarbij zelfs openslaande deuren en kunststof openslaande deuren tot de mogelijkheden behoren. Hierdoor is er voor ieder woningtype en persoonlijke voorkeur de perfecte kunststof voordeur beschikbaar.

Houtstructuur

Het uitgebreide assortiment van Weru voorziet in verschillende kleuren en afmetingen, zodat u moeiteloos de ideale kunststof voordeur kunt kiezen die naadloos aansluit bij de stijl van uw huis. Een kunststof voordeur moet niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch passen bij de structuur van het huis. Als aanvulling op de Weru kunststof voordeur heeft u bovendien de mogelijkheid om verschillende panelen in houtstructuur toe te voegen, waarmee u een unieke touch aan uw nieuwe voordeur kunt geven. Hierdoor krijgt de deur een karakteristiek uiterlijk dat verdacht veel lijkt op een houten kozijn, zonder in te leveren op de voordelen van kunststof, zoals duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Openslaande deuren

Met de optie voor kunststof openslaande deuren voegt Weru een extra dimensie toe aan de keuzemogelijkheden. Kunststof openslaande deuren bieden niet alleen een ruimtelijk gevoel, maar creëren ook een elegante en uitnodigende entree. Voor wie de voorkeur geeft aan kunststof openslaande deuren, zijn de voordelen van duurzaamheid, isolatie en onderhoudsgemak nog steeds van toepassing, waardoor de combinatie van stijl en functionaliteit hand in hand gaat.

Of het nu gaat om een traditionele uitstraling met houtstructuur panelen, een eigentijdse kleur, of de toevoeging van kunststof openslaande deuren; met Weru kunststof deuren heeft u de vrijheid om uw eigen stempel te drukken op het visitekaartje van uw huis.

Montage van een kunststof voordeur met kozijn

Het installeren van een kunststof voordeur en kunststof kozijnen vereist, net als bij iedere andere voordeur, een goede voorbereiding. Om er zeker van te zijn dat de kunststof voordeur met kozijn een goed isolatiegehalte biedt en inbrekers buiten houdt, moet de deur precies in het kozijn vallen. Een nadeel bij het plaatsen van een kunststof voordeur, is dat je de deur uiteraard niet kunt bijsnijden. Daarom is het belangrijk dat er voorafgaand goed wordt afgemeten, rekening houdend met speling. Veel mensen maken om deze reden de keuze om een vakkundig bedrijf in handen te nemen. Het is natuurlijk erg zonde als je nieuw gekochte kunststof voordeur niet past en/of niet optimaal werkt.  

Waarom kiezen voor Kumasol?

Kumasol is een echt Weru-vakbedrijf. Met onze jarenlange expertise, hebben wij al veel mooie projecten mogen realiseren. Onze specialisten staan graag voor u en uw woning klaar. Zij geven u het beste advies op maat en samen wordt er gekeken naar een passende Weru kunststof voordeur met kozijn. Weet u nog niet helemaal zeker wat u zoekt? Onze showroom biedt u de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen naar de verschillende opties. Er is altijd een specialist aanwezig die op al uw vragen het juiste antwoord heeft. Zo bent u in de kortste keren geholpen en weet u precies wat u zoekt. Plan direct een showroomafspraak in om er zeker van te zijn dat u goed geholpen wordt door één van onze adviseurs. 

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!