Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof voordeuren

Kunststof voordeuren genieten steeds vaker de voorkeur bij de bouw of renovatie van een woning. Naast het feit dat kunststof voordeuren uw woning een luxueuze uitstraling geven, staan kunststof deuren ook bekend om hun hoge gehalte isolatiewaarde, hun lange levensduur en het minimale vereiste onderhoud. Kortom: genoeg redenen om de overstap te maken op een kunststof voordeur.

Stel direct een vraag!

Voordelen van een kunststof voordeur

Tot voor kort werd door veel mensen gedacht dat een kunststof voordeur niet past bij een woning. Ze vonden dat een kunststof voordeur er goedkoop uit zag en maakte toch liever de keuze om een houten voordeur te plaatsen. Tegenwoordig is dat echter niet meer van de orde. In de moderne kunststof voordeuren is het verschil tussen hout en kunststof bijna niet meer af te leiden. Daardoor hebben veel mensen de overstap gemaakt op een kunststof voordeur van Weru.  


Er komen bij deze overstap veel voordelen kijken. Weru kunststof voordeuren beschadigen minder snel dan houten voordeuren. Door hun robuustheid zijn ze goede bescherming tegen inbraak. Bovendien zijn ze zeer eenvoudig te onderhouden. Je hoeft ze niet om de zoveel jaar te schuren of te verven, maar het simpel afdoen met een doekje is het enige onderhoud dat de kunststof voordeur vereist. Een ander groot voordeel is de lange levensduur van het gebruikte materiaal. Kunststof voordeuren gaan vaak lang mee en zorgen daarmee voor jarenlang woongenot zonder veel zorgen en onderhoud en tegen een relatief goede prijs. 

Bekijk ons assortiment buitendeuren

Kleur & afmeting kunststof voordeur

Weru kunststof voordeuren komen voor in verschillende afmetingen en kleuren. Zo is er voor ieder woningtype de juiste kunststof voordeur. Een kunststof voordeur moet opgaan in de structuur van het huis. Als toevoeging aan de kunststof voordeur van Weru, kunt u ervoor kiezen om diverse panelen in houtstructuur aan te laten brengen. Zo drukt u uw eigen stempel op uw nieuwe voordeur.  

Montage van een kunststof voordeur

Het installeren van een kunststof voordeur vereist, net als bij iedere andere voordeur, een goede voorbereiding. Om er zeker van te zijn dat de kunststof voordeur een goed isolatiegehalte biedt en inbrekers buiten houdt, moet de deur precies in het kozijn vallen. Een nadeel bij het plaatsen van een kunststof voordeur, is dat je de deur uiteraard niet kunt bijsnijden. Daarom is het belangrijk dat er voorafgaand goed wordt afgemeten, rekening houdend met speling. Veel mensen maken om deze reden de keuze om een vakkundig bedrijf in handen te nemen. Het is natuurlijk erg zonde als je nieuw gekochte kunststof voordeur niet past en/of niet optimaal werkt.  

Waarom kiezen voor Kumasol?

Kumasol is een echt Weru-vakbedrijf. Met onze jarenlange expertise, hebben wij al veel mooie projecten mogen realiseren. Onze specialisten staan graag voor u en uw woning klaar. Zij geven u het beste advies op maat en samen wordt er gekeken naar een passende Weru kunststof voordeur. Weet u nog niet helemaal zeker wat u zoekt? Onze showroom biedt u de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen naar de verschillende opties. Er is altijd een specialist aanwezig die op al uw vragen het juiste antwoord heeft. Zo bent u in de kortste keren geholpen en weet u precies wat u zoekt. Plan direct een showroomafspraak in om er zeker van te zijn dat u goed geholpen wordt door één van onze adviseurs.  

Maak een showroom afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!