Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof schuifpui

Op zoek naar een kunststof schuifpui voor uw woning? Met de kwalitatief hoogwaardige materialen van Kumasol garanderen wij een schuifpui die niet alleen lang meegaat, maar ook mooi bij uw interieur past. Creëer extra ruimte met een stijlvolle kunststof schuifpui van Kumasol! Kom langs in onze showroom voor advies van een van onze vakkundige adviseurs.

✔ Inbraakwerend
✔ Soepele bediening
✔ Isolerend & energiebesparend

Maak nu een afspraak

De voordelen van een kunststof schuifpui van Kumasol

Een kunststof schuifpui van Kumasol beidt vele voordelen. Zo creëert u sfeer door middel van meer licht en ruimte in uw woonkamer. Soepel en geruisloos glijdt de deur open en de frisse buitenlucht en tuingeur sluipt langzaam het huis in. Dat allemaal met een handomdraai en zonder de hinder van openstaande deuren. Het is daarnaast een duurzame constructie met een uitstekende beveiliging.

Bij Kumasol werken we samen met Weru. De kunststof schuifpuien van Weru zijn zowel potdicht als licht in gewicht. Hierdoor zijn ze isolerend, geluidwerend en energiebesparend, maar ook gemakkelijke te bedienen. Ook kinderen en ouderen kunnen de schuifpui soepel bedienen.

Meer weten over de voordelen van Kumasol?

Klik hier

Ons aanbod

Bij Kumasol maken we onze kunststof schuifpuien op maat. Voor iedere woning hebben wij een passende oplossing. Naast verschillende maten, bieden we ze ook in verschillende soorten. Wilt u de schuifpui in het antraciet of toch liever een houtlook? Met of zonder hor? Alles is mogelijk bij Kumasol.

Benieuwd naar onze producten?

Klik hier

Inclusief plaatsen

Wij hechten veel waarde aan een goede service. We zorgen keer op keer voor een goede klanttevredenheid door middel van een stipte levering, professionele montage en het meenemen van de oude materialen. Zo nemen wij al uw zorgen uit handen en kunt u snel genieten van uw zelf samengestelde en op maat gemaakte kunststof schuifpui!

Kom langs in de showroom!

Wilt u inspiratie op doen? Kom gezellig langs in onze showroom, gelegen in Etten-Leur. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden en geven u advies op maat. Hopelijk tot snel!

Maak een showroom afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!