Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof ramen

U bent op zoek naar kunststof ramen voor uw huis. Dat doen steeds meer mensen en dat is erg begrijpelijk, want kunststof ramen zijn een stuk duurzamer, veiliger en gemakkelijker te onderhouden dan houten kozijnen. Kunststof ramen zorgen namelijk voor maximale isolatie en veel meer woongenot. Bij Kumasol installeren we kunststof kozijnen van Weru, producent van de beste kunststof kozijnen op de markt.

De levensduur van kunststof ramen is flink. Doordat wij met de beste materialen werken, kunnen onze kunststof kozijnen gemakkelijk 20 tot 30 jaar mee. Bij Kumasol hebben we uiteraard de beste professionals rondlopen. Deze vakmensen installeren uw kunststof ramen tot de millimeter nauwkeurig. Geen vocht, geen rot, geen corrosie, geen insecten. Dat zorgt voor die lange levensduur.

Stel direct een vraag

Levensduur kunststof ramen

Om de levensduur van kunststof ramen te maximaliseren, is het wel belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren, zoals schoonmaken, inspecteren op schade en slijtage, en indien nodig kleine reparaties uit te voeren. Zorg ervoor dat bewegende onderdelen soepel blijven functioneren door ze af en toe te smeren met een geschikt smeermiddel.

Al met al, met de juiste zorg en onderhoud, kunnen kunststof ramen een aanzienlijke levensduur hebben en een waardevolle investering zijn voor woningeigenaren.

Kunststof ramen, ook wel PVC ramen genoemd, zijn ramen gemaakt van polyvinylchloride (PVC), een kunststof materiaal. Ze worden vaak gebruikt als alternatief voor traditionele houten of metalen ramen. Het belangrijkste verschil tussen kunststof ramen en normale ramen (houten of metalen ramen) ligt in het materiaal waaruit ze zijn vervaardigd.

Voordelen kunststof ramem

Laten we eens kijken naar de voordelen van kunststof ramen. Allereerst heb je uitstekende thermische isolatie, wat betekent dat ze kunnen helpen bij het verminderen van warmteverlies en het handhaven van een comfortabele temperatuur binnenshuis. Kunststof ramen zijn relatief onderhoudsarm. Ze zijn bestand tegen rot, corrosie en weersinvloeden, en ze hoeven niet te worden geschilderd of gebeitst zoals houten ramen. Daarnaast hebben kunststof ramen over het algemeen een langere levensduur dan houten ramen. Ze zijn bestand tegen vocht en aantasting door insecten. Ook een belangrijk argument is dat kunststof ramen kan helpen tegen geluidsoverlast van buitenaf. Hierdoor ontstaat een rustige woonomgeving.

Je wilt niet dat er mensen binnen kunnen komen. Kunststof ramen kunnen worden versterkt met extra beveiligingsfuncties om de inbraakpreventie te verbeteren. Ook prettig is dat kunststof ramen verkrijgbaar zijn in diverse stijlen en kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij de esthetiek van je huis.

Waarom kiezen voor Kumasol?

Kumasol is een echt Weru-vakbedrijf. Met onze jarenlange expertise, hebben wij al veel mooie projecten mogen realiseren. Onze specialisten staan graag voor u en uw woning klaar. Zij geven u het beste advies op maat en samen wordt er gekeken naar een passende Weru kunststof raam. Weet u nog niet helemaal zeker wat u zoekt? Onze showroom biedt u de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen naar de verschillende opties. Er is altijd een specialist aanwezig die op al uw vragen het juiste antwoord heeft. Zo bent u in de kortste keren geholpen en weet u precies wat u zoekt. Plan direct een showroomafspraak in om er zeker van te zijn dat u goed geholpen wordt door één van onze adviseurs. 

Plan een showroomafspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!