Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof raamkozijn

U bent op zoek naar een kunststof raamkozijn voor uw huis. Dat doen steeds meer mensen en dat is erg begrijpelijk, want kunststof raamkozijnen zijn bijzonder duurzaam, veilig en gemakkelijk in onderhoud. Daarin winnen ze het van traditionele houten kozijnen. Kunststof raamkozijnen zorgen voor maximale isolatie en daarmee veel meer woongenot.

Kunststof raamkozijnen gaan tientallen jaren mee. Dat komt doordat ze gemaakt zijn van de beste materialen. Bij Kumasol hebben we bovendien de beste professionals rondlopen. Onze vakmensen installeren uw kunststof raamkozijnen tot de millimeter nauwkeurig. Zo wordt er geen kans gegeven aan vocht, rot, corrosie of insecten en wordt een lange levensduur gegarandeerd.

Stel direct een vraag

Levensduur kunststof ramen

Om de levensduur van kunststof raamkozijnen te maximaliseren, is het belangrijk uw raamkozijnen te onderhouden. Dat betekent dat de kunststof raamkozijnen net als houten raamkozijnen schoongehouden moeten worden. Er is enige inspectie nodig op schade en slijtage en soms is het nodig een kleine reparatie uit te voeren. Zorg ervoor dat bewegende onderdelen soepel blijven functioneren door ze af en toe te smeren met een geschikt smeermiddel.

Met de juiste zorg en onderhoud, kunnen kunststof raamkozijnen een aanzienlijke levensduur hebben en een waardevolle investering zijn voor woningeigenaren. Het onderhoud van kunststof kozijnen is bovendien een heel stuk minder intensief dan bij traditionele houten kozijnen.

Voordelen kunststof raamkozijnen

Laten we eens kijken naar de voordelen van kunststof raamkozijnen. Allereerst heb je uitstekende thermische isolatie, wat betekent dat ze kunnen helpen bij het verminderen van warmteverlies en het handhaven van een comfortabele temperatuur binnenshuis. Kunststof raamkozijnen zijn relatief onderhoudsarm. Ze zijn bestand tegen rot, corrosie en weersinvloeden, en ze hoeven niet te worden geschilderd of gebeitst zoals houten ramen. Daarnaast hebben kunststof raamkozijnen over het algemeen een langere levensduur dan houten ramen. Ze zijn bestand tegen vocht en aantasting door insecten. Ook een belangrijk argument is dat kunststof raamkozijnen kunnen helpen tegen geluidsoverlast van buitenaf. Hierdoor ontstaat een rustige woonomgeving.

Je wilt niet dat er mensen binnen kunnen komen. Kunststof raamkozijnen kunnen worden versterkt met extra beveiligingsfuncties om de inbraakpreventie te verbeteren. Ook prettig is dat kunststof raamkozijnen verkrijgbaar zijn in diverse stijlen en kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij de esthetiek van je huis.

Waarom kiezen voor Kumasol?

Kumasol is een echt Weru-vakbedrijf. Met onze jarenlange expertise, hebben wij al veel mooie projecten mogen realiseren. Onze specialisten staan graag voor u en uw woning klaar. Zij geven u het beste advies op maat en samen wordt er gekeken naar een passend Weru kunststof raamkozijn. Weet u nog niet helemaal zeker wat u zoekt? Onze showroom biedt u de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen naar de verschillende opties. Er is altijd een specialist aanwezig die op al uw vragen het juiste antwoord heeft. Zo bent u in de kortste keren geholpen en weet u precies wat u zoekt. Plan direct een showroomafspraak in om er zeker van te zijn dat u goed geholpen wordt door een van onze adviseurs.

Neem contact op

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!