Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof of aluminium kozijnen

Kozijnen zijn en worden een steeds belangrijker onderdeel van de woning. Waar voorheen houten kozijnen de norm waren, verkiezen veel mensen tegenwoordig kunststof of aluminium kozijnen. Maar welke van die twee heeft nu de voorkeur en wat zijn de voor- en nadelen van beide opties?

Stel direct een vraag

Waarom kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Veel huishoudens maken de keuze om houten kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen. Dat heeft als reden dat kunststof kozijnen hebben veel voordelen. Een belangrijk voordeel is bijvoorbeeld dat ze een veel hogere isolatiewaarde hebben dan houten kozijnen. Dat bespaart al gauw flink op de energierekening. Ook zijn ze makkelijk te plaatsen, vochtwerend, geluiddempend en inbraakbestendig. Daarnaast hebben kunststof kozijnen een lange levensduur en vereisen ze weinig onderhoud.

De Weru kunststof kozijnen worden geproduceerd in verschillende uitvoeringen, kleur naar keuze en in verschillende afmetingen. Ook u kunt dus uw droomhuis creëren door kunststof kozijnen te laten plaatsen en daarmee te kiezen voor een frisse nieuwe look.

Weru kunststof kozijnen van Kumasol

Kumasol is al vele jaren dé expert op het gebied van kunststof kozijnen en een echt vakbedrijf in het plaatsen van Weru kunststof kozijnen, deuren, zonweringen en rolluiken. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw woning de aandacht krijgt die het verdient. Een woning is de basis van leven, dus daar moeten we dus zuinig op zijn. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar, maar kunnen ook op maat gemaakt worden. Zo hebben we voor iedere situatie een geschikt kozijn!

Aluminium kozijnen

Naast kunststof kozijnen heeft Kumasol een aparte lijn voor aluminium kozijnen. Aluminium kozijnen worden veel geplaatst in moderne architectuur. Door hun kozijnloze design geven ze de moderne uitstraling die past bij deze bouwstijl.

Naast het kozijnloze design komen er nog een aantal voordelen kijken bij het plaatsen van aluminium kozijnen. Zo isoleren aluminium kozijnen goed en nemen aluminium kozijnen geen vocht op, waardoor ze niet kunnen roesten of rotten. Aluminium kozijnen vereisen weinig onderhoud. Aluminium is een materiaal dat in principe van zichzelf onbeperkt meegaat. Het is goed om na het plaatsen van de aluminium kozijnen een wax laag aan te brengen. Ze zijn zo beter beschermd tegen krassen en/of deuken. Mocht het toch voor komen dat er zich een kras of deuk in het kozijn bevindt, is dit gemakkelijk op te lossen door lichtjes te schuren of te polijsten. Dankzij het goede materiaal kunnen aluminium kozijnen niet vervormen en zijn ze bestand tegen weersinvloeden en UV-straling.

Aluminium kozijnen worden net als kunststof kozijnen geproduceerd in meerdere kleuren en afmetingen. Grote raamoppervlaktes zijn geen probleem voor aluminium kozijnen. Door hun slanke profiel komt er veel natuurlijk lichtinval binnen in uw huis. 

Kunststof of aluminium?

Zowel kunststof kozijnen als aluminium kozijnen geven uw huis een frisse uitstraling. Toch kiezen meer huishoudens voor kunststof kozijnen. De kosten voor aanschaf van kunststof kozijnen zijn gunstiger dan die van aluminium kozijnen. Ondanks het prijsverschil is het isolatiegehalte van kunststof kozijnen hoger en hebben zij een langere levensduur. Een nadeel van aluminium kozijnen is dat ze niet geschilderd kunnen worden. Wilt u dus de optie hebben om uw kozijnen te schilderen? Dan kunt u beter kiezen voor kunststof kozijnen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of op zoek naar advies? Neem dan direct contact met ons op of plan een afspraak in om langs te komen in onze showroom in Etten-Leur.

Neem contact op

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!