Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof kozijnen vervangen

Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsarm. Er komt echter een moment dat ze aan vervanging toe zijn. Vertoont uw huidige kozijn tekenen van rotting of andere gebreken? Dan is het tijd om uw kozijn te vervangen. Bent u op zoek naar de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen waar u jarenlang van kunt genieten? Dan zijn kunststof kozijnen van Weru de uitkomst voor u. Met kunststof kozijnen van Weru kunt u genieten van een prachtig design, maar u kunt ook profiteren van de uitmuntende isolatie van deze kozijnen. Interesse in een nieuw kozijn? Neem nu contant met ons op en geniet binnen no-time van uw nieuwe Weru kozijn.

Stel direct een vraag

Voordelen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen bieden tal van voordelen ten opzichte van kozijnen van andere materialen. Een aantal van de belangrijkste voordelen zijn:  

  • Onderhoudsarm 
    Kunststof kozijnen zijn erg onderhoudsarm. Een of twee keer per jaar goed schoonmaken, met een doek en een mild schoonmaakmiddel, is al voldoende. Als u uw kunststof kozijn een of twee keer per jaar goed schoonmaakt is dit genoeg om de kozijnen langdurig in goede staat te houden. Maak bij het schoonmaken gebruik van een doek of een zachte spons en een sopje met een mild schoonmaakmiddel. Zo voorkomt u dat uw kozijn wordt aangetast en er minder goed uit gaat zien. Ook hoeven de kozijnen niet geschilderd te worden. Ze behouden namelijk hun kleur.  

  • Lange levensduur 
    De kunststof kozijnen van Weru kunnen zo’n 50 tot 75 jaar meegaan. U hoeft dus maar één keer te investeren in nieuwe kozijnen. 

  • Uitstekende isolering 
    Kunststof kozijnen zijn zowel warmte-als geluidsisolerend. Dit betekent dat uw huis in de zomermaanden de kou binnen en de warmte buiten houdt. In de winter houdt uw huis de warmte binnen en de kou buiten. Dit zorgt er ook voor dat u uw verwarming minder hoeft te gebruiken en dat is weer goed voor de portemonnee.  

Waarom uw kunststof kozijnen vervangen?

Kunststof kozijnen hebben een erg lange levensduur, namelijk zo’n 50 tot 75 jaar. Dit betekent dat u uw kunststof kozijn eigenlijk niet of maar één keer hoeft te vervangen. Er zijn echter wel redenen om uw kozijnen voor het einde van de levensduur te vervangen. Oude kozijnen kunnen door de zon verkleuren. Een verkleurd kozijn ziet er niet netjes uit en zorgt ervoor dat uw gevel er een stuk minder aantrekkelijk uitziet.

Ook kunnen verouderde kunststof kozijnen mogelijk niet voldoen aan de veiligheidseisen die u tegenwoordig stelt. De moderne sloten sluiten bijvoorbeeld niet meer goed aan en een oud kozijn is een stuk minder stevig dan een modern kozijn. Dit maakt het voor inbrekers een stuk makkelijker om uw huis binnen te treden.

Kosten kunststof kozijnen vervangen

De kosten voor het vervangen van uw kunststof kozijnen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de grootte van uw woning, het aantal kozijnen dat moet worden vervangen en de specifieke kenmerken van de kozijnen die u wilt installeren. Bij Kumasol begrijpen we dat de kosten van uw nieuwe kozijnen een belangrijke overweging zijn. Daarom bieden wij u de optie om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.  

Wilt u uw kunststof kozijnen laten vervangen? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze showroom. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Maak een showroom afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!