Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof kozijnen Showroom

Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen en wilt u zich laten inspireren? Kom dan een kijkje nemen in onze kunststof kozijnen showroom in Etten-Leur. Bij ons vindt u kozijnen van de beste kwaliteit en vakkundige personeel dat u goed kan adviseren. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Stel direct een vraag

Kunststof kozijnen showroom: oriënteren en inspireren

Bent u aan het kijken naar de mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen? Een goede oriëntatie, de juiste inspiratie en advies op maat is dan heel belangrijk. In onze showroom in Etten-Leur slaat u op dat gebied drie vliegen in één klap. Allereerst kunt u onze showroom bezoeken om ons complete assortiment aan kunststof kozijnen te bekijken. Zo ziet u precies welke mogelijkheden er zijn op het gebied van kunststof kozijnen. Daarnaast kunt u in onze showroom inspiratie opdoen. Bij Kumasol werken we met de beste kozijnen van het merk Weru. Dit merk staat bekend om de kwaliteit, maar ook om de grote diversiteit aan mogelijkheden qua uiterlijk en kleuren. Genoeg om de juiste keuze te maken voor uw woning!

De laatste belangrijke factor is een goed advies. Daarvoor kunt u terecht bij de vakspecialisten van Kumasol. Zij kijken samen met u naar de situatie en geven u advies op het gebied van kunststof kozijnen zodat u de juiste keuze kunt maken.

Keuze in kunststof kozijnen

De keuze is reuze als het aankomt op kunststof kozijnen. In onze showroom vindt u een brede selectie van ons assortiment en wij hebben voor ieder wat wils. Er is echter één eigenschap die slaan op al onze producten: kwaliteit. Met de kunststof kozijnen van Weru kiest u voor duurzaamheid, comfort, gemak en veiligheid. Onze kozijnen zijn namelijk standaard voorzien van inbraakwerend beslag en u kunt het veiligheidsniveau zelfs upgraden.

Bij Kumasol onderscheiden we twee soorten kozijnen van elkaar: verdiept en vlak profiel. We noemen deze twee soorten ook wel Castello en Castello TRADO. Bij de kozijnen met een vlak profiel zit het glas niet verdiept in het kozijn, waardoor het een mooie, strakke uitstraling heeft. In het geval van de Castello TRADO (met verdiept profiel) heeft u keuze uit meerdere uitvoeringen (rechte en schuine lasverbinding) en is het kozijn ook geschikt voor drievoudig isolatieglas. Zo kunt u kiezen uit diverse houtstructuren in vele kleuren, bent u verzekerd van decennialang comfort met minimaal onderhoud en zijn de kunststof kozijnen geschikt voor nieuwbouw, renovatie en verbouwing. 

Bekijk ons assortiment kunststof kozijnen

Nieuw bij Kumasol: online showroom!

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in de showroom of wilt u simpelweg alvast wat informatie opdoen? Dan is onze nieuwe online showroom ideaal! In onze online showroom kunt u video’s bekijken met advies over een uiteenlopend palet aan vragen over kunststof kozijnen. Van vragen over het type kunststof kozijn tot de kleurstelling en vragen over de prijzen en de duurzaamheid. Op veel van uw vragen kunt u hier een antwoord vinden, voordat u verder kijkt welk kozijn het beste bij u past.

Bekijk hier onze online showroom

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!