Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Uw kunststof kozijnen specialist in Roosendaal en omgeving

Het aantal huizen met kunststof kozijnen in Roosendaal groeit hard! Bent u woonachtig in de buurt van Roosendaal en op zoek naar vakkundig advies over kunststof kozijnen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij Kumasol hechten we namelijk veel waarde aan veiligheid, vakkundigheid, kwaliteit en comfort. Dat ziet u terug in onze kunststof kozijnen én in onze service. Kumasol is uw partner.

Stel direct een vraag

Nergens op inleveren

Zowel binnens- als buitenshuis doen we ons best om ons woongenot te verhogen. Met een likje verf, mooie meubels, gezellig accessoires, een tuinset, bloemen, planten en ga zo maar door. Wat veel mensen niet beseffen, is dat kozijnen ook bijdragen aan dit woongenot. Van oudsher wordt er vaak gedacht dat kunststof kozijnen afbreuk doen aan de sfeer van een huis, maar dat is gelukkig allang verleden tijd. We vertellen u graag waarom.

Officiële dealer Weru

Bij Kumasol werken we al jaren met de kunststof kozijnen van Weru. Niet alleen omdat kwalitatief hoogwaardige materialen leveren, maar ook omdat hun kozijnen met houtlook bijna niet te onderscheiden zijn van echte houten kozijnen. Buiten kunststof kozijnen met houtlook, hebben ze vele mogelijkheden: voor iedere woonstijl passende kozijnen en deuren. We zetten de voordelen even op een rijtje:

  • Optimale isolatie
  • Lange levensduur (10 jaar garantie)
  • Nooit meer schuren en schilderen (niemand die dat graag doet)
  • Minimaal onderhoud
  • Hoogwaardig materiaal
  • Inbraakwerend
  • Productie op maat (voor alles een oplossing)

Deze voordelen sluiten perfect aan bij de service die wij als Kumasol graag willen bieden. We leveren uw kunststof kozijnen bij u in omgeving Roosendaal, zorgen voor professionele montage en afwerking en nemen eventuele oude ramen en kozijn voor u mee. 

Onze showroom is dichterbij dan u denkt!

Op minder dan een kwartier rijden van Roosendaal bevindt zich onze showroom in Etten-Leur. We kunnen ons voorstellen dat u namelijk eerst graag wat inspiratie opdoet en behoefte heeft aan vakkundig advies. Hier vindt u onze uitgebreide collectie:

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze specialisten beschikbaar is tijdens uw bezoek aan onze showroom? Maak hier dan een afspraak. We nemen graag de tijd voor u.

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!