Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Zoekt u kunststof kozijnen op maat?

Zoek dan niet verder. Bij Kumasol snappen we dat iedere woonsituatie uniek is, en dat vraagt om maatwerk oplossingen. Daarom maken wij alle kunststof kozijnen voor u op maat. Maar maatwerk gaat voor ons verder dan het verzorgen van de juiste afmetingen. Dit gaat over materiaal, vormgeving, veiligheid, advies, installatie en service. Bij Kumasol is maatwerk ook echt maatwerk.

Stel direct een vraag

Mooi én van hoge kwaliteit

De kozijnen zijn een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw huis, zowel binnen als buiten. Het is dus niet zo gek dat u het liefst voor kunststof kozijnen op maat kiest. Daarom heeft u bij Kumasol een ruime keuze uit hoogwaardige materialen en diverse stijlen. Zelfs de kleur kunt u zelf bepalen. Of u nu van strak en modern houdt, of juist van een ‘typisch Hollands’ kozijn met houtlook; voor iedere woning hebben we de kozijnen die bij u en uw woning passen. Onze kunststof kozijnen hebben daarnaast ook veel functionele voordelen:

  • Optimale isolatie: comfortabel wonen en gunstig voor de portemonnee.
  • Standaard voorzien van inbraakwerend beslag, veiligheidsupgrade altijd mogelijk.
  • Minimaal onderhoud: nooit meer schuren en verven, en tientallen jaren plezier.

 

Om al het bovenstaande te kunnen garanderen, werken wij met de kunststof kozijnen van Weru. Deze kozijnen lenen zich perfect voor maatwerk en voldoen daarnaast aan de hoogste technische kwaliteits- en keuringseisen. Weru sluit hierdoor naadloos aan op de kwaliteitsbelofte van Kumasol.

Bekijk hier ons assortiment kunststof kozijnen op maat

Advies op maat

Met zoveel mogelijkheden en zaken waar u op moet letten, kunt u mogelijk wel wat professioneel advies gebruiken. Gelukkig staan onze vakspecialisten voor u klaar. In onze showroom in Etten-Leur kunt u zich oriënteren en uitgebreid laten adviseren. Hier heeft u inzicht in ons complete assortiment. Samen met u kijken we naar uw woonsituatie en geven we advies op maat. Alles zodat u weet dat u de juiste keuze maakt en wij direct voor u aan de slag kunnen met bestellen en produceren.

Maak een afspraak met een van onze specialisten

De service van Kumasol

Kwaliteit staat centraal in alles wat we doen, dus ook in onze service. Niet alleen adviseren we u over de beste kunststof kozijnen op maat, we zorgen voor een vlekkeloze montage met nette afwerking. En zelfs dan is het niet klaar. Wanneer nieuwe kunststof kozijnen de oude vervangen, zorgt dit voor veel afval. Iets waar u eigenlijk helemaal niet op zit te wachten. Zeker niet als er glas bijzit. Bij Kumasol vinden we het niet alleen belangrijk om de nieuwe kunststof kozijnen professioneel te plaatsen, maar ook om de oude professioneel weg te halen. Dit houdt in dat wij het oude materiaal niet alleen verwijderen, maar ook met ons mee terugnemen. Alles om u van A tot Z te ontzorgen.

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie over kunststof kozijnen op maat nog enkele vragen? Geen probleem! Neem contact met ons op en we beantwoorden ze met plezier.

Neem contact op

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!