Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof kozijnen merken

U overweegt om kunststof kozijnen te laten installeren in uw huis. Dat idee alleen al is een goede start! Het laten plaatsen van kunststof kozijnen is echter een flinke investering en daarom doet u goed onderzoek naar alle facetten van kunststof kozijnen. Bijvoorbeeld: welke merken kunststof kozijnen zijn er allemaal en wat zijn de voor- en nadelen van deze merken.

Stel direct een vraag

Welke kunststof kozijnen merken?

Er zijn een flink aantal kunststof kozijnen merken op de markt en het is daarom logisch dat u zich oriënteert. We willen graag wat meer vertellen over deze kunststof kozijnen merken. Bij Kumasol werken we overwegend met Weru, omdat dit kunststof kozijn merk naar onze mening het beste merk is. We zullen u daarom wat meer vertellen over Weru, maar ook over andere kunststof kozijnen merken die eveneens tot de top van de markt behoren.

Weru

Weru is een Duits bedrijf dat al sinds 1843 actief is en zich specialiseert in de productie van ramen en deuren, waaronder kunststof kozijnen. Ze staan bekend om hun hoogwaardige producten en innovatieve technologieën. Weru kozijnen worden vaak geprezen om hun duurzaamheid, energie-efficiëntie en esthetische waarde. De kozijnen van Weru voldoen aan de hoogste technische kwaliteits- en keuringseisen en zijn een absolute blikvanger. Dankzij deze sterke kunststof hoeft u nooit meer uw kozijnen te verven. Bij Weru is het onderhoud minimaal.

Andere merken

Deceuninck is een Belgisch bedrijf dat wereldwijd actief is en bekend staat om zijn kunststof en composietoplossingen voor ramen, deuren en gevels. Ze bieden een breed scala aan stijlen en kleuren, evenals technologieën die zorgen voor thermische isolatie en geluidsdemping. Veka is een Duits bedrijf dat een van de grootste producenten van kunststof profielen voor ramen en deuren ter wereld is. Ze hebben een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en innovatie. Veka profielen worden gebruikt door tal van fabrikanten over de hele wereld en bieden verschillende stijl- en isolatieopties.

Profine is het moederbedrijf van het merk KBE en heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland. Ze zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige kunststof profielen voor ramen en deuren. Hun producten worden vaak gewaardeerd om hun duurzaamheid, energie-efficiëntie en esthetische veelzijdigheid. Schüco is een Duits bedrijf dat wereldwijd bekendstaat om zijn innovatieve en hoogwaardige raam-, deur- en gevelsystemen. Naast kunststof bieden ze ook aluminium en stalen oplossingen. Profel is een Belgisch familiebedrijf dat een breed scala aan raam- en deursystemen produceert, waaronder kunststof kozijnen. Ze staan bekend om hun maatwerk en aandacht voor detail.

Gealan is een Duits bedrijf dat kunststof profielen maakt voor ramen en deuren. Ze zijn bekend om hun technologische innovaties en duurzame producten. Finstral is een Italiaans bedrijf dat hoogwaardige ramen en deuren produceert, waaronder kunststof kozijnen. Ze staan bekend om hun aandacht voor design en functionaliteit. Gayko is een Duits bedrijf dat kunststof en aluminium ramen en deuren produceert. Ze staan bekend om hun innovatieve producten en maatwerkoplossingen.

Elk van deze merken heeft zijn eigen kenmerken, stijlen en technologieën, dus het is belangrijk om te kijken welk merk het beste past bij je behoeften en voorkeuren bij het kiezen van kunststof kozijnen. Bij Kumasol werken we louter met Weru. Het merk is bijzonder betrouwbaar, biedt de beste kunststof kozijnen aan en wij zorgen voor de allerbeste montage en installatie. We nodigen u van harte uit in onze showroom, om u veel meer te vertellen over Weru.

Neem contact op

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!