Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Waarom steeds meer Nederlanders kunststof kozijnen kopen

Het is een vraag die wij dagelijks krijgen: zien kunststof kozijnen er niet heel ‘nep’, ‘goedkoop’, of ‘lelijk’ uit? Het antwoord? Nee, dat hoeft tegenwoordig absoluut niet meer het geval te zijn. Sterker nog, sommige kunststof kozijnen zijn niet eens meer te onderscheiden van houten kozijnen, maar hebben wel de vele voordelen van kunststof kozijnen. Om die reden zijn er steeds meer mensen die kunststof kozijnen kopen. Zij kiezen in dit geval niet alleen voor veiligheid, maar ook voor duurzaamheid, gemak en comfort. Kumasol vertelt u hier graag meer over.

Stel direct een vraag

Lever nergens op in

Heeft u ooit iemand horen zeggen dat hij plezier haalt uit het periodiek schuren en schilderen van zijn kozijnen? Wij ook niet. Alleen al daarom zou u kunststof kozijnen kopen. Weer een zorg minder. Bij Kumasol werken we met de Castello kunststof kozijnen van Weru. Niet alleen staat Weru bekend om de kwaliteit van het materiaal, maar ook om de grote diversiteit aan mogelijkheden qua uiterlijk en kleuren. Bij Kumasol vinden wij het belangrijk dat u naast uiterlijk, nergens op inlevert. Onze kunststof kozijnen bevatten daarom standaard inbraakwerend beslag en u kunt het veiligheidsniveau zelfs upgraden.

Voor ieder woningtype een passend kozijn

Binnen Kumasol onderscheiden we twee soorten kunststof kozijnen: met een verdiept en een vlak profiel. Bij ons ook wel bekend als Castello en Castello TRADO. Bij een vlak profiel zit het raam niet verdiept in het kozijn, waardoor het een mooi strakke uitstraling heeft. In het geval van Castello TRADO is het kozijnprofiel verdiept en heeft dan het uiterlijk van een houten kozijn.  

Bij een verdiept profiel, kennen de kunststof kozijnen van Castello meerdere uitvoeringen. Neem bijvoorbeeld de Castello Realto. Dit kozijn kenmerkt zich door klassieke uitstraling en is daarom bijzonder geschikt als kunststof alternatief voor een schuifraam in de categorie klassieke en bijzonder bouwwerken. Noem het nostalgie, maar dan in een modern jasje. De voordelen:

  • Diverse houtstructuren in vele kleuren
  • Draaikiepraam lijkt een verticaal schuifraam
  • Getoogde bovendorpel en andere afwijkende (Hollandse) vormen mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw, renovatie en verbouwing
  • Zeer stabiele constructie door ingenieuze staalversterking
  • Hoge isolatiewaarde met vijf isolatiekamers
  • Decennialang hoog comfort met minimaal onderhoud

In de zoektocht naar het kopen van kunststof kozijnen, horen we vaak dat mensen op zoek zijn naar die ‘typisch Hollandse’ sfeer. De Castello Trado is het hiervoor het perfecte kunststof alternatief. Door de specifieke vormgeving en de mogelijkheid voor een houtlook, is deze optie bijna niet te onderscheiden van een houten kozijn. De Trado kunststof kozijnen kunnen zelfs worden uitgevoerd met houtlook verbindingen. 

Of je nu kiest voor glad of houtstructuur, een vlak of strak profiel; de mogelijkheden met de Castello Trado maken dit type kunststof kozijn geschikt voor alle woningtypen.

De service van Kumasol

Bij Kumasol richten we ons niet alleen op de kwaliteit van materiaal, maar ook op de kwaliteit van service. Dit houdt in het kort in dat we alles op maat maken, altijd zorgen voor een nette afwerking bij het plaatsen en alle kozijnen voorzien van kwalitatief hoogwaardig hang-en-sluitwerk. Maar hier stopt het niet. We verwijderen uw oude kozijnen inclusief glas en voeren het voor u af. Op die manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken en nemen we al het werk uit handen.

We kunnen ons voorstellen dat u de verschillende mogelijkheden graag een keer met eigen ogen komt bekijken. U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom. Hier voorzien we u van advies op maat. Naast kunststof kozijnen kunt u bij ons ook terecht voor kunststof (tuin)deuren en schuifpuien, rolluiken, zonwering en  KELLER minimal windows.

Neem contact met ons op

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!