Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof kozijnen kleur

Kiest u voor de duurzaamheid en veiligheid van kunststof kozijnen? Dan is de kleur één van de belangrijkste keuzes die u dient te maken. De kozijnen van Kumasol gaan tientallen jaren mee, denk er dus zorgvuldig over na. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing! Maak snel een showroomafspraak!

Stel direct een vraag

Kleuren van Kumasol

De kunststof kozijnen zijn bij Kumasol verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. De keuze uit de diversiteit in kleuren zorgt ervoor dat u een persoonlijke stempel op uw gekozen kozijn kan drukken. Past een houten structuur met een donkere kleur goed bij uw landelijke woning, of wilt u liever een frisse opvallende kleur zodat de kozijnen er echt uitspringen? Wij laten u graag onze kleurenkaart zien zodat geen kleur over het hoofd ziet.

Kunststof kozijnen bij Kumasol

Kumasol biedt u kunststof kozijnen van het merk Weru. Deze kozijnen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en keuringseisen. Zo bieden wij u minimaal onderhoud, optimale isolatie en daarnaast is uw huis ook nog eens beter beveiligd tegen inbraak. Al deze voordelen bieden u veiligheid, comfort en kozijnen die tientallen jaren meegaan! Stop dus met twijfelen en maak snel een showroomafspraak!

Maak een showroom afspraak

Onze dienstverlening

Aanschaffen van kunststof kozijnen is niet zomaar iets. Naast dat het vaak een flinke investering is, zijn ze ook niet zo een, twee, drie geplaatst. Logisch dat u daarom op zoek bent naar een betrouwbare partner die alles tot in de puntjes regelt. Kumasol is die partner. Wij leveren namelijk niet alleen kwalitatief gezien een goed product, maar de kwaliteit van de dienstverlening is bij ons minstens zo belangrijk. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Kom langs bij onze showroom, gelegen in Etten-Leur. Onze vaklieden nemen u graag mee in onze aanpak! Hopelijk tot snel!

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!