Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof kozijnen inclusief montage

Ben jij op zoek naar kunstof kozijnen? Kies dan voor de kwaliteit van Weru kunststof kozijnen. Kumasol is een officiële dealer van Weru kunststof kozijnen en helpt u bij de aanschaf en installatie van kunststof kozijnen. Van advies bij de aanschaf tot de montage bij u thuis: wij zorgen dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Stel direct een vraag

Bekijk onze Weru-producten

Kumasol is al vele jaren actief op het gebied van kunststof kozijnen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw woning een elegante en moderne uitstraling krijgt door middel van Weru kunststof kozijnen. Deze kozijnen hangen inmiddels al bij vele huishoudens in West-Brabant! Dat komt niet alleen omdat ze er mooi uitzien en eenvoudig te onderhouden zijn: de isolatiewaarde van de kunststof kozijnen is hoog, ze zijn eenvoudig te monteren, zijn vochtwerend en geluiddempend én zijn bovendien veilig en sterk tegen inbraak.

Bekijk onze Weru-producten

Waarom Weru kunststof kozijnen?

Houten kozijnen zijn op den duur toe aan vervanging toe. Of het nu gaat om de rekening van het onderhoud of het gebrek aan isolatie, het nadeel van verouderde houten kozijnen komt op den duur aan het oppervlak. Als dat moment daar is, is het een goed moment om over te stappen op Weru kunststof kozijnen.

Weru kunststof kozijnen hebben een lange levensduur hebben en zijn op iedere woning te monteren. Ook over de esthetiek hoeft u zich geen zorgen te maken, want onze kunststof kozijnen worden geproduceerd in alle kleuren en uitvoeringen. De kleur die u uitkiest is geheel naar uw eigen smaak, zodat u zeker weet dat deze past bij uw woning.

De doorontwikkeling van kunststof kozijnen staat niet stil. Zo kun je bijvoorbeeld tegenwoordig kiezen voor een kunststof kozijnen met houtnerf. Vanaf de buitenkant is nauwelijks het verschil te zien tussen deze kunststof kozijnen en echte houten kozijnen. De uitstraling van uw huis blijft hetzelfde, alleen met een nagenoeg onderhoudsvrij, goed isolerend en veilig kozijn.

Montage kunststof kozijnen

De monteurs en experts van Kumasol hebben een jarenlange ervaring op het gebied van kunststof kozijnen. Dankzij die ervaring hebben wij al veel projecten succesvol opgeleverd, met tevreden klanten als resultaat. De montage van Weru kunststof kozijnen gaat, met de juiste gereedschappen en de juiste manschappen, gemakkelijk en vlot. Het plaatsen van kozijnen is een nauwkeurig en foutgevoelige klus, maar de monteurs van Kumasol klaren deze klus snel voor u.

Wij vinden het belangrijk dat wij onze afspraken en beloftes nakomen. Daarom durven wij met trots te zeggen dat wij een echt vakbedrijf zijn. U geeft uw wensen en behoeften door en wij verzorgen het gereedschap, het materiaal, de verbouwing en de zorgen achteraf. U kunt dus snel genieten van uw nieuwe Weru kunststof kozijnen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of plan een afspraak in om langs te komen in onze showroom in Etten-Leur.

Neem contact op

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!