Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof kozijnen Etten-Leur  

Bent u woonachtig in de buurt van Etten-Leur en op zoek naar vakkundig advies over kunststof kozijnen? Dan bent u bij Kumasol aan het juiste adres. Bij Kumasol vinden we kwaliteit het allerbelangrijkste. Uw kozijnen moeten langdurig kunnen functioneren. We geven daarom niet voor niks volledige garantie op uw aankoop. Wacht niet langer en kom langs in onze showroom in Etten-Leur.

Contact opnemen

Waarom kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn hip! Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor. Waar ze vroeger vaak afbreuk deden aan de sfeer van het huis, verhógen kunststof kozijnen nu vaak het woongenot. Naast het feit dat ze er tegenwoordig goed uitzien, hebben kunststof kozijnen nog vele voordelen. We zetten ze even op een rijtje:

 

  • Lange levensduur (10 jaar garantie)
  • Optimale isolatie
  • Kunststof kozijnen hebben minimaal onderhoud nodig
  • Inbraak werend
  • Nooit meer schuren of schilderen

Waarom Kumasol?

Bij Kumasol werken we al vele jaren met de kunststof kozijnen van Weru. Deze zijn kwalitatief van hoog niveau en zien er ook nog eens goed uit. Zo zijn onze kozijnen van houtlook bijna niet meer de onderscheiden van echte houten kozijnen. We leveren kwaliteit en maken de kozijnen op maat. Zo zorgen we dat we voor elke woning een passende oplossing hebben.

Vind jij duurzaamheid, comfort, gemak en veiligheid enorm belangrijk? Kies dan voor Kumasol: maximale isolatie, minimaal onderhoud en optimaal woongenot!

Meer weten over de zekerheden van Kumasol?

All-in service

Service bij Kumasol vinden wij belangrijk. We zorgen keer op keer voor optimale tevredenheid. We leveren de kunststof kozijnen bij u in Etten-Leur en omgeving, zorgen voor professionele montage, werken het tot in de puntjes netjes af en nemen eventuele oude ramen en/of kozijnen voor u mee!

Benieuwd naar onze kunststof kozijnen showroom in Etten-Leur?

We snappen dat u liever eerst wat inspiratie opdoet voordat u een keuze maakt. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie aan kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof tuindeuren, rolluiken en zonwering. Onze showroom is dichterbij dan u denkt. Voor uw kunststof kozijnen kunt u namelijk gewoon terecht in Etten-Leur. Kom langs voor vakkundig advies. Wij helpen u graag verder!

Maak een showroom afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!