Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof kozijnen Brabant

Bent u opzoek naar de beste kunststof kozijnen van Brabant? Kumasol is in Brabant een van de beste lokale specialisten op het gebied van kozijnen voor ramen en deuren. We zijn gevestigd in Etten-Leur en eenvoudig te bereiken via de snelweg A58.

Stel direct een vraag

Showroom voor kozijnen

In onze showroom in Etten-Leur krijgt u een goed beeld van onze kunststof kozijnen. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe zien de verschillende kozijnen eruit? Passen de kunststof kozijnen goed in uw woning? De kunststof kozijnen echt zien, is een enorme meerwaarde. U kunt ze aanraken, voelen en zien. Het is altijd een goed idee om vooraf een adviesgesprek in te plannen. Onze adviseurs staan voor u klaar om met u mee te denken. Deze expertise en service, samen met ons kwaliteitsproduct, zorgt ervoor dat Kumasol de beste kunststof kozijnen van Brabant kan leveren. Het product dat wij leveren is namelijk afkomstig van Weru, een merk dat bekend staat om haar kwaliteit. Weru wordt als velen gezien als de beste van de markt.

Hoe zien kunststof kozijnen eruit

Kunststof kozijnen zijn in uiterlijk soms niet van houten kozijnen te onderscheiden. Ze zijn net zo mooi, net zo elegant, net zo aantrekkelijk. Echter, een van de grote voordelen is dat ze een stuk gemakkelijker in het onderhoud zijn, wat zeker op de langere termijn een absoluut pluspunt is. Het volstaat om ze eens in de paar maanden met een doekje en wat wasmiddel goed schoon te maken. Voor de beste kunststof kozijnen van Brabant, komt u daarom naar de showroom van Kumasol. Dan kunt u dit met eigen ogen zien.

Voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een goed idee en hebben veel voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat kunststof kozijnen zeker vijftig jaar meegaan en maar heel beperkt onderhoud nodig hebben? Neem in uw jaarlijkse voorjaarsschoonmaak de kozijnen mee tijdens het ramen zemen en u bent al klaar. Verven is niet nodig, beitsen evenmin. Kunststof kozijnen laten dicht bovendien geen lucht door, wat betekent dat het voor uitstekende isolatie zorgt. Uw energierekening wordt direct een stuk lager.

Weru, de nummer 1 in kunststof kozijnen

Omdat Kumasol veel waarde hecht aan hoge kwaliteit materialen, werken we enkel met de kunststof kozijnen van Weru. Zo kunt u tientallen jaren zorgeloos vertrouwen op uw kunststof kozijnen. Deze kozijnen voldoen aan de zwaarste technische keurings- en kwaliteitseisen en zijn daarom de beste kunststof kozijnen van Europa. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Ook daarom maakt u met Weru gegarandeerd een goede keuze. Dankzij de vele verschillende opties en doordachte vormgeving is er voor ieder huis een passende oplossing.

Onze showroom in Etten-Leur

Vanuit heel Brabant goed te bereiken: onze showroom in Etten-Leur. Hier kunt u volop inspiratie opdoen. Naast een uitgebreid assortiment kunststof kozijnen kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor:

  • Kunststof deuren
  • Kunststof schuifpuien
  • Kunststof tuindeuren
  • Rolluiken
  • Zonwering
  • Minimal windows

Bezoek ons!

Dus, bent u op zoek naar kunststof kozijnen en komt u uit Brabant? Maak dan gerust eens een afspraak op onze showroom in Etten-Leur. U bent er zo en we helpen u graag met professioneel advies.

Maak een showroom afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!