Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof kozijnen antraciet

Antracietgrijs is tegenwoordig weer helemaal in de mode in Nederland. Al veel mensen zijn u voor geweest en hebben hun huis een antraciete look gegeven dankzij de antraciet kunststof kozijnen van Kumasol. Met de kunststof kozijnen van Kumasol bent u gegarandeerd van duurzaamheid, comfort, gemak en veiligheid.  

Stel direct een vraag

Antraciet kunststof kozijnen 

Antraciet is momenteel de look die iedereen in zijn huis verwerkt wil hebben. Deze mooie kleur, die tussen grijs en zwart in zit, wordt sinds kort ook verwerkt in kunststof kozijnen. Deze donkergrijze kunststof kozijnen zijn eenvoudig te combineren met andere kleuren, waardoor deze voor iedere woning geschikt zijn. Daarnaast creëert antraciet een strakke en moderne uitstraling.


Mensen hebben vaak verschillende redenen om te kiezen voor de antraciet kunststof kozijnen. Eén van de veel voorkomende redenen is dat deze kleur vrijwel overal bij past. Het plaatsen van een donker kunststof kozijn tegen een witte muur maakt ook de betreffende muur vaak optisch groter. Daarbij creëert u een eigen industriële look wanneer u kunststof kozijnen in antraciet laat plaatsen. Maak snel een afspraak voor in onze showroom en bekijk alle voordelen van deze look samen met een vakkundige adviseur! 

Maak een showroom afspraak

Kumasol, uw specialist in kunststof kozijnen 

Voor de levering en montage van uw kunststof kozijnen zoekt u natuurlijk een betrouwbare partner. Bij Kumasol leveren wij niet alleen het product; de kwaliteit en de dienstverlening staan ook al 50 jaar zeer hoog in het vaandel. Wij werken met de nummer 1 kunststof kozijnen van Nederland, waardoor u zich te allen tijde geborgen en veilig voelt.  
 
Wat kosten kunststof kozijnen in antraciet? 
De kosten van een antracietgrijs kunststof kozijn zijn zeer divers. Deze kosten hangen af van verschillende factoren. Het soort kunststof kozijn en de hoeveelheid kozijnen die geplaatst moeten worden spelen de grootste rol hierin. Op onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Wat kosten kunststof kozijnen in antraciet? 

De kosten van een antracietgrijs kunststof kozijn zijn zeer divers. Deze kosten hangen af van verschillende factoren. Het soort kunststof kozijn en de hoeveelheid kozijnen die geplaatst moeten worden spelen de grootste rol hierin. Op onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat u inspireren

Welke kleur en stijl passen er het beste in uw huis? Wat voor soort kozijn wilt u hebben? Voordat u een kozijn koopt is het belangrijk om te weten wat u daadwerkelijk wilt. De specialisten van Kumasol geven u graag advies, zodat u het beste resultaat krijgt. Kom een keer langs in onze showroom of maak een afspraak en laat u adviseren door onze specialisten. 

Maak een showroom afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!