Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof draaikiepraam

Bent u op zoek naar de perfecte kunststof draaikiepraam? Uw zoektocht eindigt hier bij Kumasol, waar we gepassioneerd zijn over het leveren van hoogwaardige bouwoplossingen die uw huis naar een hoger niveau tillen. Onze kunststof draaikiepramen combineren functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid om een perfecte aanvulling op uw woning te bieden. We nodigen u graag uit in onze showroom!

Stel direct een vraag

Onze passie voor kwaliteit

Bij Kumasol bieden we alleen producten aan van de hoogste kwaliteit. Onze kunststof draaikiepramen zijn daarop geen uitzondering. Met jarenlange ervaring in de industrie hebben we onze expertise gebruikt om ramen te ontwikkelen die aan de hoogste normen voldoen. Elke kunststof draaikiepraam is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met aandacht voor detail, waardoor we uitzonderlijke prestaties kunnen garanderen op het gebied van isolatie, veiligheid en duurzaamheid.

Kunststof draaikiepraam: innovatie & functioneel

Bij Kumasol bieden we alleen producten aan van de hoogste kwaliteit. Onze kunststof draaikiepramen zijn daarop geen uitzondering. Met jarenlange ervaring in de industrie hebben we onze expertise gebruikt om ramen te ontwikkelen die aan de hoogste normen voldoen. Elke kunststof draaikiepraam is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met aandacht voor detail, waardoor we uitzonderlijke prestaties kunnen garanderen op het gebied van isolatie, veiligheid en duurzaamheid.

Esthetiek en aanpassing

Bij Kumasol begrijpen we het unieke element van elke woning. Daarom bieden onze Kunststof draaikiepramen een uitgebreid scala aan stijlen, kleuren en afwerkingen die naadloos aansluiten bij de architectuur en inrichting van uw huis. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een aluminium draaikiepraam met triple beglazing en uitstekende isolatie, of dat u vooral waarde hecht aan esthetiek en op zoek bent naar een afwijkende kleur, onze opties zijn veelzijdig en passend.

Uitstekende isolatie

We zijn er trots op dat onze Kunststof draaikiepraam niet alleen uw huis verbetert, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Kunststof is een uiterst duurzaam materiaal dat minimale onderhoudsvereisten heeft. Onze ramen hebben daarnaast ook een uitstekende isolatie en zijn ontworpen om energie-efficiëntie te maximaliseren, door deze hoge isolatiewaarde worden uw stookkosten verlaagd en uw ecologische voetafdruk verminderd.

Kies voor Kumasol: specialist in kunststof kozijnen

Bij Kumasol werken we nauw samen met een betrouwbare partner voor de levering en montage van onze kunststof kozijnen. Deze partner is Weru, wiens materiaal naadloos aansluit bij onze visie op kwaliteit en duurzaamheid. Het gebruik van Weru producten in uw woning of bedrijfspand biedt niet alleen een vleugje stijl, maar ook de gemoedsrust van maximale beveiliging. De verscheidenheid aan beschikbare veiligheidsopties is ongeëvenaard en zorgt ervoor dat uw veiligheidsbehoeften worden vervuld op een manier die past bij uw situatie.

Met een lange levensduur en bijna 50 jaar aan bewezen kwaliteit, vertrouwt u op moderne technologie en vakmanschap. Daarbij bieden we maar liefst 10 jaar garantie op het kunststof kozijn, de montage en het isolatieglas. Onze exclusieve en tijdloze ontwerpen passen naadloos bij elke stijlvoorkeur, terwijl u kunt kiezen uit een breed scala aan opties. Waar wacht u nog op? Kies voor de kunststof kozijnen van Kumasol!

Maatwerk kunststof kozijnen

We begrijpen dat elk huis uniek is en streven ernaar om oplossingen te bieden die bij uw specifieke behoeften passen. Onze Kunststof draaikiepramen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij de esthetiek van uw huis past. Of u nu een modern statement wilt maken of eerder de voorkeur geeft aan een meer klassieke uitstraling, wij hebben de opties voor u.

Ontdek de Kumasol kwaliteit: bezoek onze showroom!

Bij Kumasol is ons doel om producten te bieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties. Onze Kunststof draaikiepraam is het resultaat van toewijding aan vakmanschap en innovatie. Door te kiezen voor onze ramen, kiest u voor een verhoogde woonervaring, verbeterde energie-efficiëntie en een stijlvolle esthetiek. Ervaar onze kwaliteit in real-live door een bezoek te brengen aan onze (online) showroom!

Online showroom

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!