Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof deuren en kozijnen

Op zoek naar zowel kwalitatief hoogwaardige als mooi uitziende kunststof deuren en kozijnen? Kumasol is uw partner! Met onze kunststof deuren en kozijnen bent u gegarandeerd voorzien van kwaliteit, vakkundigheid, veiligheid en comfort. We geven niet voor niets 10 jaar lang garantie op onze producten. Stop met twijfelen en kom langs in onze showroom!

✔ Op maat gemaakt

✔ Hoogwaardige kwaliteit

✔ Levering en montage aan huis

Maak een afspraak

Waarom kunststof kozijnen?

Waardeert u duurzaamheid, comfort, gemak, betaalbaarheid en veiligheid bij het maken van een aankoop? Dan zijn kunststof kozijnen zeker iets voor u. Onze kunststof kozijnen zijn namelijk van Weru: een vakkundig bedrijf dat bij zowel nieuwbouw, renovatie als een verbouwing een stijlvol kozijn op maat kan samenstellen. Kom langs en geniet al snel van de voordelen: maximale isolatie, minimaal onderhoud en optimaal woongenot.

Kunststof kozijnen

Waarom kunststof deuren?

Net zoals kunststof kozijnen worden ook kunststof deuren steeds hipper. Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor. Of u nou een nieuwe voordeur, achterdeur, tuindeur of terrasdeur wilt. Bij Kumasol hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Daarnaast bieden we ze ook in verschillende uitvoeringen. Zo creëren we voor ieder soort huis de juiste uitstraling. Van klassiek, eigentijds of trendy, tot diverse houtstructuren en vele kleuren. Zo drukt u altijd een persoonlijke stempel op uw deur.

Kunststof voor- en achterdeuren

Uitstekende service

Bij ons staat een goede service hoog in het vaandel. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen als het om kunststof deuren en kozijnen gaat. Dit maken we keer op keer waar door middel van een stipte levering, professionele montage en het meenemen en verwerken van oude materialen. Onze vakkundige werknemers helpen u te allen tijde waar nodig.

Onze zekerheden

  • Lange levensduur
  • Al bijna 50 jaar beproefde kwaliteit
  • Moderne techniek
  • 10 jaar garantie op het kozijn, montage en isolatieglas
  • Exclusief en tijdloos design
  • Uitgebreide keuze
  • Altijd productie op maat
  • Professionele montage en afwerking
  • Uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding
  • Vakkundig advies, service en uitstekende aftersales

Kom langs in onze showroom!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met kunststof deuren en kozijnen? Kom gezellig langs in onze showroom, gelegen in Etten-Leur! Onze adviseurs vertellen u daar graag alles over de opties en prijzen. Hopelijk tot snel!

Maak een showroom afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!