Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof deur met kozijn

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige en mooie kunststof deur met kozijn? Dan bent u bij Kumasol aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe kunststof voordeur, achterdeur of terrasdeur met kozijn, dankzij ons grote assortiment aan kunststof deuren en kozijnen is er altijd een geschikte kunststof deur met kozijn voor uw woning.

Stel direct een vraag

Waarom kunststof deur met kozijn?

Er zijn verschillende redenen waarom een kunststof deur met kozijn een goede keuze is. Zo zijn deze deuren bijvoorbeeld onderhoudsarm, duurzaam, betaalbaar en isolerend. Bovendien heeft Kumasol een groot aanbod van kunststof deuren verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, waardoor er altijd een deur is die past bij jouw woning. Net zoals kunststof deuren zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm, duurzaam, isolerend en betaalbaar. Onze kunststof kozijnen zijn namelijk, net als onze deuren, van Weru: een vakkundig bedrijf dat bij zowel nieuwbouw, renovatie als verbouwing een stijlvol maatwerk deur en kozijn kan samenstellen.

Kunststof deur met kozijn voor iedere woning

Bij Kumasol hebben we een ruim assortiment aan kunststof deuren met kozijn. Zo hebben we voor iedere woning een passende deur. Of u nu op zoek bent naar een moderne voordeur, een klassieke achterdeur of een schuifpui voor uw terras: bij Kumasol hebben we het allemaal. Onze deuren en kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat je altijd een deur met kozijn kunt vinden die past bij de stijl van jouw woning.

Kunststof voordeur met kozijn  

Een voordeur is het visitekaartje van uw woning. Het is dus belangrijk dat deze er goed uitziet en goed bij de stijl van je woning past. Bij Kumasol hebben we een ruim assortiment aan kunststof voordeuren. Onze kunststof voordeuren met kozijn zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat er altijd een deur is die past bij uw woning. 

Kunststof achterdeur met kozijn

Een goede achterdeur is belangrijk voor de veiligheid van je woning. Bij Kumasol hebben we daarom achterdeuren die niet alleen veilig zijn, maar er ook nog eens mooi uitzien. Onze kunststof achterdeuren met kozijn zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van klassiek en eigentijds tot een trendy design. Er is altijd een uitvoering die past bij uw stijl.

Kunststof terrasdeur met kozijn 

Als u op een duurzame en onderhoudsvriendelijke manier meer licht in uw woning wilt, of uw woning en terras één geheel wilt maken dan zijn kunststof terrasdeuren met kozijn een uitstekende keuze. Kunststof is namelijk een materiaal dat zeer geschikt is voor buitentoepassingen vanwege zijn weerbestendige en isolerende eigenschappen.

Bij Kumasol bieden we een ruim assortiment aan kunststof terrasdeuren met kozijn in verschillende kleuren, stijlen en afmetingen. Onze deuren zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof profielen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid, isolatie en design.

Waarom een kunststof deur met kozijn van Kumasol?

Bij Kumasol kun je rekenen op de beste kwaliteit en service. Onze kunststof deuren en kozijnen worden geproduceerd door Weru, een vakbedrijf met specialisten die uitsluitend kwaliteit leveren. Bovendien helpen onze specialisten u bij het kiezen en wordt uw deur gemonteerd door onze ervaren vaklieden.  

Uiteraard worden er strenge kwaliteitseisen gesteld aan alle producten. Strenge kwaliteitseisen staan garant voor langdurig en veilig functioneren. Kumasol geeft niet voor niets volledige garantie.  

Bent u geïnteresseerd in een kunststof deur met kozijn? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak in afspraak in onze showroom.  

Maak een showroom afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!