Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Kunststof buitendeuren

Uw woning maximaal isoleren met een kunststof buitendeur? De diverse voor-, achter-, terras- en tuindeuren van Kumasol geven elk soort woning meer karakter en de beste isolatie. Naast een goed product opleveren, heeft Kumasol de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staan. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare specialist in kunststof buitendeuren? Dan is Kumasol uw partner! Bezoek onze showroom om de producten real-life te beoordelen. Ook in onze onlineshowroom zijn onze producten te bekijken!

Stel direct een vraag

Waarom kiezen voor kunststof buitendeuren?

Kiest u voor kunststof buitendeuren, dan kiest u automatisch voor duurzaamheid, comfort, gemak en veiligheid. Kunststof heeft veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld houten buitendeuren. Met name op het gebied van onderhoud en isolatie onderscheidt kunststof zich. Daarnaast zijn kunststof buitendeuren zeer goed bestand tegen inbraak en gaan ze vaak lang mee, zonder dat je ook maar iets aan hoeft te doen. Optimaal woongenot als je het ons vraagt!

Kunststof buitendeur met kozijn

Omdat een kozijnprofiel hét geheim is van maximale isolatie, plaatsen we de deuren inclusief kozijnen. Daarbij is het essentieel dat de deur natuurlijk precies in het kozijn valt voor de optimale isolatie. De experts van Kumasol regelen dit van A tot Z voor u, zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Onze kozijntypes sluiten bovendien vrijwel op ieder type huis aan. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouwing. Daarnaast zijn de kunststof buitendeuren in verschillende voeringen te verkrijgen, waaronder een houtnerf-look. De kozijnen zijn geheel naar wens samen te stellen. Zowel de structuur als de kleur is volledig aan u. Alhoewel we u graag onze inzichten en adviezen willen meegeven!

Waarom u kiest voor Kumasol!

Onze kunststof buitendeuren worden geproduceerd door Weru, een vakbedrijf met specialisten die kwaliteit leveren waar u tientallen jaren zorgeloos op kunt vertrouwen. Naast de hoogste technische kwaliteits- en keuringseisen, zijn de deuren dankzij de doordachte vormgeving altijd een prachtig visitekaartje voor uw woning!

Kumasol biedt extra aandacht aan veiligheid en betrouwbaarheid. Zo hebben de kozijnen en buitendeuren van Weru computergestuurde techniek waardoor uw woning uitstekend bescherm is tegen eventuele pogingen tot inbraak. Denk hierbij aan hang- en sluitwerk met verschillende veiligheidsniveau’s. Kies zelf het niveau dat u fijn vindt en uw huis nodig heeft!

Verantwoord advies? Kom langs!

Bent u overtuigd van onze kunststof buitendeuren? Wij helpen u graag bij het maken van de beste beslissing. Kom vrijblijvend langs in onze showroom. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij leveren u een advies op maat!

Maak een afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!