Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Vervang uw kozijn door een kunststof kozijn van Weru. Altijd een goede keuze.

Al veel mensen zijn u voor geweest en hebben gekozen voor een kunststof kozijn van Weru. Een kunststof kozijn staat garant voor duurzaamheid, gemak, comfort en veiligheid. Daarnaast kunt u genieten van een maximale isolatie met minimaal onderhoud.

Stel direct een vraag

Overweegt u uw kozijnen te vervangen? Denk dan eerst goed na over wat voor kozijn u wilt plaatsen en wat hier de voordelen van zijn. Het laten vervangen van een kozijn brengt meerdere voordelen met zich mee, denk bijvoorbeeld aan een betere isolatie.

Waarom kozijnen vervangen?

Er zijn diverse redenen mogelijk waarom u uw kozijnen moet laten vervangen. Één van de meeste voorkomende redenen is slechte isolatie of ouderdom. Ieder kozijn vergaat na verloop van tijd, waarna ze uiteindelijk beschadigingen oplopen of niet meer goed isoleren. Vanaf dat moment moet u overwegen om uw kozijn te laten vervangen. Het vervangen van een kozijn is in de meeste gevallen voordeliger dan het repareren.

Daarnaast heeft het vervangen van een kozijn ook grote voordelen, zodra uw huis beschikt over nieuwe kozijnen bent u beter beveiligd tegen inbrekers. Daarnaast brengen nieuwe kozijnen een mooie uitstraling met zich mee.

Hoe vervangt u een kozijn?

Het vervangen van een kozijn heeft Kumasol voor u in vijf stappen opgedeeld. In deze vijf stappen gaan wij zelf ook altijd te werk wanneer wij een kozijn vervangen bij een klant. Bij Kumasol werken we met de volgende stappen:

Stap 1: De oude kozijnen verwijderen

Stap 2: De nieuwe kozijnen plaatsen

Stap 3: De nieuwe kozijnen afwerken

Stap 4: De oude kozijnen opruimen

Stap 5: Opruimen en de werkplek opgeruimd achter laten

De meeste tijd zijn we uiteraard kwijt aan het plaatsen van het nieuwe kozijn. Door het vervangen van twee tot drie kozijnen is Kumasol vaak één volledige dag kwijt, soms wil dit wel eens uitlopen. Wil je al je kozijnen vervangen in het huis? Dan is Kumasol al snel een volledige week bezig met het vervangen van de kozijnen. Heeft u nog moeite met vervangen van uw kozijn? De vakmensen van Kumasol helpen u graag!

Neem contact op

Soorten kozijnen vervangen

Er bestaan veel verschillende soorten kozijnen die vervangen kunnen worden. Houten, stalen, aluminium en kunststof kozijnen kunnen alle vier vervangen worden. Ieder soort materiaal heeft andere eigenschappen. Hier moet voordat de kozijnen vervangen worden zorgvuldig over worden nagedacht. De materialen hebben de volgende eigenschappen:

Aluminium: Sterk en heeft weinig onderhoud nodig;

Hout: Heeft een extreem lange levensduur en is erg bewerkbaar;

Staal: Is net als aluminium sterk en heeft weinig onderhoud nodig;

Kunststof: zorgt voor een goede isolatie en heeft weinig onderhoud nodig.

Daarnaast bestaat er, naast het verschil in materiaal, ook een groot verschil tussen het vervangen van een ramen kozijn of een deuren kozijn. Deurkozijnen vervangen gaat via een net andere manier dan het vervangen van een raamkozijn. Het vervangen van ramen en dakkapel kozijnen werkt heel anders dan het vervangen van een deurkozijn.

Hoeveel kost kozijnen vervangen?

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf uw kozijnen te vervangen, hier bespaart u aardig wat geld mee. Alleen bespaart u hier geen tijd mee, zelf bent u waarschijnlijk een volledige dag bezig met het vervangen van een oud kozijn terwijl een vakman er gemiddeld drie vervangt op een dag.

Er kan geen specifieke prijs worden gegeven door het vervangen van een oud kozijn. Dit is namelijk afhankelijk van het soort materiaal en het soort kozijn. Bij Kumasol helpen wij u hier graag bij! Vraag nu heel eenvoudig een offerte aan door het vervangen van uw oude kunststof kozijn of neem contact op via 076 – 503 28 00

Prijsindicatie aanvragen

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!