Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Houten kozijnen vervangen: Kumasol is dé specialist

Veel mensen zijn u al voor geweest en hebben hun houten kozijnen laten vervangen voor kunststof kozijnen. Een kunststof kozijn staat voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Kom gerust langs in onze showroom en ervaar het gemak van kunststof kozijnen. Kumasol is uw betrouwbare partner in het vervangen van jouw houten kozijnen.

Bent u van plan om binnenkort uw houten kozijnen te vervangen? Het vervangen van een raamkozijn of andere kozijnen brengt meerdere voordelen met zich mee. Ga voor de kunststof kozijnen van WERU en geniet van eindeloos veel voordelen!

Stel direct een vraag

Waarom uw kozijnen vervangen?

Kozijnen hoef je uiteraard niet op reguliere basis te vervangen. Vaak hebben kozijnen, ongeacht welk materiaal, een langere levensduur. Helaas kan het altijd voorkomen dat (hard)houten kozijnen op termijn vernieuwd of vervangen moeten worden. Een aanleiding voor het vervangen van houten kozijnen kunnen zijn:

 

  • Rotte kozijnen vanwege achterstallig onderhoud;
  • Oude kozijnen die al uitgeleefd zijn;
  • Enkel glas moet vervangen worden door dubbel of zelfs triple glas;
  • Betere isolatiewaarden waardoor je energie bespaart.

 

In sommige gevallen is het niet nodig om uw hardhouten kozijn te vervangen. Bij kleine beschadigingen of kleine plekken met houtrot kunt u dit altijd nog laten repareren.

Soorten kozijnen

Voordat de houten kozijnen vervangen worden is het altijd belangrijk dat u weet door welke kozijnen deze vervangen moeten worden. Kumasol plaatst altijd de kunststof kozijnen van WERU. Dankzij WERU kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteit aan bieden. Daarnaast biedt WERU ook 10 zekerheden aan, waarmee u zeker bent van een goede beveiliging.

Er zijn veel verschillende soorten kozijnen en iedere soort heeft zo zijn eigen voordelen. Wat echter altijd hetzelfde is, is de kwaliteit en de uitstraling van de verschillende WERU-kozijnen. Kom gerust eens langs in onze showroom in de buurt van Breda en ervaar de gemakken en de uitstraling van deze kunststof kozijnen.

Hoe worden houten kozijnen vervangen?

Kumasol volgt altijd verschillende stappen die onze vakmensen houvast geven en waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

Uiteraard zijn wij de meeste tijd kwijt aan het plaatsen van het nieuwe kozijn. Over het algemeen zijn wij dan ook een volledige dag kwijt zodra er twee tot drie kozijnen vervangen moeten worden met nieuwe kozijnen. Heeft u hulp nodig bij het verwijderen en plaatsen van uw kozijnen? De vakmensen van Kumasol helpen u graag verder!

Neem contact op

Hoeveel kost het om houten kozijnen te vervangen?

De kosten van het vervangen van houten kozijnen variëren. De kosten hangen af van de huidige staat van de kozijnen, de hoeveelheid kozijnen die vervangen worden en de soort kozijn waardoor deze vervangen zal worden. Één ding is echter zeker: als de kozijnen vervangen zijn, heeft u de beste kwaliteit en de beste garanties in huis. Neem vrijblijvend contact op met ons en vraag een prijsindicatie aan voor het vervangen van uw houten kozijnen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!