Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Duurzame kunststof kozijnen

De meeste mensen denken bij kunststof kozijnen misschien niet direct aan besparen en het milieu, maar dat zou wel moeten! Wist u namelijk dat kunststof kozijnen behoorlijk duurzaam zijn? Dat heeft diverse redenen, maar de voornaamste redenen dat kunststof kozijnen duurzaam zijn hebben te maken met uw portemonnee en het milieu. Bij Kumasol werken we boven met Weru kozijnen: kozijnen van hoogstaande kwaliteit, die tientallen jaren mee kunnen.

Stel direct een vraag

Weinig onderhoud en lange levensduur 

Als we duurzaamheid bekijken in termen van levensduur, milieu-impact, energie-efficiëntie en onderhoud, kunnen we een aantal dingen met zekerheid zeggen. Kunststof kozijnen hebben over het algemeen een lange levensduur. Ze kunnen tot tientallen jaren meegaan met minimaal onderhoud, terwijl houten kozijnen bij goed onderhoud ook tientallen jaren kunnen meegaan. Echter, hout vereist meer regelmatig en intensief onderhoud om een vergelijkbare levensduur te bereiken. Dat is een groot voordeel van kunststof kozijnen: ze vergen veel minder onderhoud dan hout. Ze hoeven niet te worden geverfd, gebeitst of behandeld tegen rotten. Houten kozijnen daarentegen moeten regelmatig worden behandeld om te beschermen tegen vocht, schimmels en insecten.

Weinig stoken

Als het gaat om isolatie, zijn kunststof kozijnen net wat beter. Ze hebben op het gebied van thermische prestaties een (licht) voordeel. Dit kan leiden tot besparingen op verwarmings- en koelkosten. Komen we bij die andere kant van de duurzaamheid, de impact op het milieu. Moderne kunststof kozijnen zijn recyclebaar. U zult ook minder energie nodig hebben, door de sterke isolatie. Ook schoonmaakmiddelen en verf zijn haast niet nodig. Het kunststof kozijn zelf brengt in beginsel zeker meer verontreiniging dan hout. Op de lange termijn is het echter milieuvriendelijker.

Weru kozijnen zijn duurzaam

Als je naar levensduur en onderhoud kijkt, hebben kunststof kozijnen duidelijke voordelen. Kiest u voor Kumasol, dan kiest u voor Weru kozijnen. Weru kozijnen zijn bijzonder milieuvriendelijk, duurzaam en op de langere termijn ook gunstig voor de portemonnee. Dat maakt de kozijnen die we bij Kumasol leveren ook zo duurzaam. Zoekt u dus duurzame kunststof kozijnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  

De service van Kumasol

Bij Kumasol richten we ons niet alleen op de kwaliteit van materiaal, maar ook op de kwaliteit van service. Dit houdt in het kort in dat we alles op maat maken, altijd zorgen voor een nette afwerking bij het plaatsen en alle kozijnen voorzien van kwalitatief hoogwaardig hang-en-sluitwerk. Maar hier stopt het niet. We verwijderen uw oude kozijnen inclusief glas en voeren het voor u af. Op die manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken en nemen we al het werk uit handen. 

We kunnen ons voorstellen dat u de verschillende mogelijkheden graag een keer met eigen ogen komt bekijken. U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom. Hier voorzien we u van advies op maat. Naast kunststof kozijnen kunt u bij ons ook terecht voor kunststof (tuin)deuren en schuifpuien, rolluiken, zonwering en KELLER minimal windows. 

Neem contact met ons op

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!