Showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in.

Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd mogelijk voor oriëntatie of het opdoen van inspiratie. 

 

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan vooraf een vrijblijvende afspraak in. Dit kan telefonisch via 076-5032800 of via de afspraakbanner op onze website. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

 

Beste kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar de ideale kunststof kozijnen voor u woning? Zoek dan niet verder, want bij Kumasol bent u aan het juiste adres. Wij bieden kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit die niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn, maar ook een uitstekende veiligheid en comfort bieden.

Stel direct een vraag

Topkwaliteit kozijnen bij Kumasol

Als je je gaat verdiepen in kunststof kozijnen kom je erachter dat er tal van aanbieders actief zijn op de markt. Deze aanbieders bieden ook nog eens allemaal verschillende merken aan, waardoor de keuze nog groter is. Bij Kumasol maken wij de keuze voor de klant graag eenvoudig en bieden we kunststof kozijnen aan van één kwalitatief topmerk: Weru.

Kunststof kozijnen van Weru

Kumasol is een Weru-vakbedrijf. Dat betekent dat wij ons specialiseren in het plaatsen van kunststof kozijnen van Weru. Weru is een Duits merk dat al meer dan 175 jaar ervaring heeft in het produceren van hoogwaardige kozijnen. Als u kiest voor kunststof kozijnen van Weru bent u verzekerd van kozijnen van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur.

Voordelen kunststof kozijnen van Weru

Als u op zoek bent naar nieuwe kozijnen voor uw woning, is Weru een slimme investering op de lange termijn. Weru kozijnen bieden namelijk vele voordelen ten opzichte van andere kozijnen. De voordelen van Weru zijn:  

  • Optimale isolatie  

Goede isolatie is niet alleen prettig, omdat u er ’s winters warm en ’s zomers koel bij zit. Het is ook prettig voor uw portemonnee. Met goed geïsoleerde kozijnen kun je namelijk veel geld besparen. De warmte blijft in de winter namelijk binnen hangen waardoor u minder hoeft te stoken. Omdat de energieprijzen zo hoog zijn heeft u uw investering binnen een mum van tijd terugverdiend.  

  • Onderhoudsarm  

De kozijnen van Weru hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Dit komt doordat de kozijnen hun kleur behouden, niet rotten en niet aangetast worden door het weer. Bovendien gaan Weru kozijnen enkele tientallen jaren mee, waardoor u voor een lange tijd geen onderhoud hoeft te plegen.  

  • Inbraakwerend 

Weru kozijnen zijn gemaakt van hoogwaaridge materialen en zijn uitgebreid getest op betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit maakt de kozijnen geheel veilig. Weru beschikt over de nieuwste computergestuurde technologie wat ervoor zorgt dat de kozijnen inbraakbestendig zijn.

Verschillende soorten Weru kozijnen

Bij Kumasol maken we onderscheid tussen twee soorten Weru kunststof kozijnen: Castello en Castello Plus.  

Weru Castello  

De Weru Castello is de meest gekozen optie en wordt gebruikt bij alle woningtypen. Het kozijn is voorzien van een vlak en strak profiel met een klassieke uitstraling en is verkrijgbaar in die verschillende raamprofielen: design, standaard en breed.  

Onder de Weru Castello vallen twee uitvoeringen, namelijk: Castello Trado en Castello Realto.   

De Castello Trado wordt ook wel gezien als het perfecte alternatief voor het traditionele Nederlandse kozijn. Door zijn vormgeving en optionele rechte houtlook is hij niet van een houten kozijn te onderscheiden.  

De Castello Realto is het perfecte kunststof alternatief voor het klassieke schuifraam. Castello Realto respecteert de klassieke vorm van het schuifraam en maakt gebruik van hoogwaardige, onderhoudsarme materialen.

Weru Castello Plus  

De Weru Castello Plus is een kozijn dat vrijwel overal bij aansluit. Als u op zoek bent naar extra warmte- en geluidsisolatie, is dit type een geschikte optie. Het kozijnprofiel is namelijk geschikt voor uitvoering met drievoudig isolatieglas en behoudt desondanks zijn slanke uiterlijk.  
Castello Plus is een vlak kozijnprofiel met een inbouwdiepte van 76 mm. Dit vlakke profiel zorgt ervoor dat het raam niet verdiept zit in het kozijn en het er strak en modern uit ziet.  

Bent u benieuw geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! U kunt ook een kijkje nemen in onze online showroom. Zo kunt u precies bepalen wat u wilt, zonder uw huis te hoeven verlaten.  

Neemt u liever een kijkje in onze fysieke showroom in Etten-Leur? Ook dat is mogelijk!  

Maak een showroom afspraak

Plan uw adviesgesprek direct in

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is op het moment dat u langskomt in onze showroom? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden met een advies op maat!